0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Trafik mahkemesine itiraz ediliyor sanırım. Nerde girdiniz çevirmeye.
İncek livanın az ilerisinde.Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İyi yolum ordan geçmiyor:)Şaka bir yana, kanun çıkmıştı aslında. Ben radar cezası için dilekçe vs yaZıp sıhhıyedekş trafik mahkemesine gitmiştim. Ama yanlış yazdık diye almamışlardı itiraz dilekçemi. Konuyu bilen profesyonellerden destek almakta yarar var.
Cam filmi artık resmi gazetede yayımlanan kanun ile yasak olmaktan cikti. Sizin cam filmi on camda mi ?SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
...1.3 Araç ön emniyet camına hiçbir şekilde cam filmi uygulanamaz.1.4 Dış ışık yansıtma oranı % 15 üzerinde olan cam filmleri kullanılamaz.1.8 Cam filmlerinin UV koruması en az % 98 olmalıdır.1.10 Araç sürücüsünün 180 derece ön görüş alanı içerisinde sağ ve solunda kalan yan emniyet camlarına uygulanan cam filmi ile birlikte ışık geçirgenliği en az % 70 olmalıdır.1.11 Araç sürücüsünün arka görüş alanı içerisinde kalan emniyet camlarında uygulanacak cam filmlerinin ışık geçirgenliği en az % 20 olmalı ve film uygulandığında mutlaka aracın sağ ve solunda arka görüş sistemi bulunmalıdır.1.11 Araç sürücüsünün arka görüş alanı içerisinde kalan emniyet camlarında uygulanacak cam filmlerinin ışık geçirgenliği en az % 20 olmalı ve film uygulandığında mutlaka aracın sağ ve solunda arka görüş sistemi bulunmalıdır....
Hadi onca koşulu yerine getirdin, bir de görüş arka sistemi taktırman gerekiyor. Ama yasak kalktı!!!Bu kadarı yeterli.. iddiali bir uygulama, umarım bu kriterleri sağlayabilen filimciler vardır.Mevcut filmleri bir şekilde bu şartlara uydurmamız, gerekli belgeleri edinmemiz gerekiyor. Ya da 189 TL'den başlayan ceza bağlama cezasına kadar varıyor!
Maalesef bu kriteri sağlayan filmci bulamadım.