škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Rapid 2015 1.6 dizel yardıma ihtiyacım var

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı camdaliburak

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Merhaba arkadaşlar evimi satıyorum alacak kişide Rapid 2015 model 1.6 dizel 27000 km de sedan araç var boya değişen yok.. Arabaya da ihtiyacım var o yüzden takasa bi miktar sayıca arabayı da. Piyasası nasıl alsam kolay elden cikarabilirmiyim araç hakkında çok bilgim yok. 68 000 gibi bir rakama sayicaz yüksek mi sizce fikirleriniz benim için önemli yardımınızı bekliyorum

Çevrimdışı koraycan35

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: camdaliburak;618597
Merhaba arkadaşlar evimi satıyorum alacak kişide Rapid 2015 model 1.6 dizel 27000 km de sedan araç var boya değişen yok.. Arabaya da ihtiyacım var o yüzden takasa bi miktar sayıca arabayı da. Piyasası nasıl alsam kolay elden cikarabilirmiyim araç hakkında çok bilgim yok. 68 000 gibi bir rakama sayicaz yüksek mi sizce fikirleriniz benim için önemli yardımınızı bekliyorum
Bence 60 tan saydırın 68 yüksek.madem öyle 68 e satsın parasını versin

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı camdaliburak

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Internette aynı özelliklerde araçlara 71 000 72000 yazılmış bu fiyatlara gitmiyor mu

Çevrimdışı mcbtr

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Elinize geçecek araç style paket ise 0ı 87400 lira şu anda, 2 yaşında bir araç için takasta 18-20 bin düşmek bence normal. 60 biraz ölücülük olur. Herhangi bir sorunu yoksa, dizel ve 2 yaşındaki bir araç için temiz gibi gözüküyor. Kesinlikle bir ekspertize sokun ama, detaylı bir inceleme yaptırın.

Çevrimdışı camdaliburak

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: mcbtr;618606
Elinize geçecek araç style paket ise 0ı 87400 lira şu anda, 2 yaşında bir araç için takasta 18-20 bin düşmek bence normal. 60 biraz ölücülük olur. Herhangi bir sorunu yoksa, dizel ve 2 yaşındaki bir araç için temiz gibi gözüküyor. Kesinlikle bir ekspertize sokun ama, detaylı bir inceleme yaptırın.

Alsam piyasası nasıl rahat elden çıkarılabilir mi. Araç gerçekten temiz o konuda içim rahat ekspertiz e sokucam yinede.

Çevrimdışı koraycan35

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Elden çıkarmak zor insanların skodaya önyargısı var.internette herkes bir fiyat yazabilir sonuçta satış rakamı önemli

Çevrimdışı Blue Rapid

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: koraycan35;618619
Elden çıkarmak zor insanların skodaya önyargısı var.internette herkes bir fiyat yazabilir sonuçta satış rakamı önemli

Ön yargı konusunda size katılmıyorum sıfırı peynir ekmek gibi satılıyor bende rapidin 2. elini almış arkadaşımın tavsiyesi ile aldım bende çevremdekilere tavsiye ediyorum önceli arabam renault idi piyasada rağbet görüyor ancak kesinlikle hiç kimseye tavsiye etmiyorum reno beş para etmez bana göre

Çevrimdışı koraycan35

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Mehmet 2016;618626
Ön yargı konusunda size katılmıyorum sıfırı peynir ekmek gibi satılıyor bende rapidin 2. elini almış arkadaşımın tavsiyesi ile aldım bende çevremdekilere tavsiye ediyorum önceli arabam renault idi piyasada rağbet görüyor ancak kesinlikle hiç kimseye tavsiye etmiyorum reno beş para etmez bana göre
Renoya 5 para etmez demekte ağır olmuş,işletim gideri peugeot dan sonra en iyi otomobildir.dci motorların kronik sorunu yoktur bakım aralığı uzundur.200 bin fluence edc ye bindim çok ama çok memnundum.1.6 tdi motorun 5 tane kronik sorununu sayarım,kaç yıldır üretimde hala bir güncelleme yok.ilk örnek devirdaim pompası yıllardır yolda bırakır garantiye girerse şanslısın,tdi ile dsg nin kısa ömürlü olması vs vs...ama şu var skoda ya da vw araçlarında herkes  kendinden bişey bulabilmekte buda sürüş zevkini artırmakta

Çevrimdışı Blue Rapid

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: koraycan35;618627
Renoya 5 para etmez demekte ağır olmuş,işletim gideri peugeot dan sonra en iyi otomobildir.dci motorların kronik sorunu yoktur bakım aralığı uzundur.200 bin fluence edc ye bindim çok ama çok memnundum.1.6 tdi motorun 5 tane kronik sorununu sayarım,kaç yıldır üretimde hala bir güncelleme yok.ilk örnek devirdaim pompası yıllardır yolda bırakır garantiye girerse şanslısın,tdi ile dsg nin kısa ömürlü olması vs vs...ama şu var skoda ya da vw araçlarında herkes  kendinden bişey bulabilmekte buda sürüş zevkini artırmakta

İşletim giderinin ucuz olmasının sebebinin parça kalitesinin düşüküğünden olduğunu değerlendiriyorum
Dizel konusunda bilmem ancak benzinli motorda reno halen eski teknolojiye sahip, tsi nin yakıt tasarrufu kalitesi ortada.
Sizin kullandığınız reno şansınıza sağlam çıkmış size sorun çıkarmamış.

Çevrimdışı koraycan35

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Mehmet 2016;618629
İşletim giderinin ucuz olmasının sebebinin parça kalitesinin düşüküğünden olduğunu değerlendiriyorum
Dizel konusunda bilmem ancak benzinli motorda reno halen eski teknolojiye sahip, tsi nin yakıt tasarrufu kalitesi ortada.
Sizin kullandığınız reno şansınıza sağlam çıkmış size sorun çıkarmamış.
Kalitesiz parça 200 bin km gitmez.mercedes te bu motoru hala kullanmakta.aracım fluence privilege donanım edc şanzımanlıydı.ben min 200 bin km biniyorum araçlarıma şu an 2015 model rapid im 162 binde.hangi araç araç nerde ne yapar yazmaya başlasam çok uzun sürer.vw nin 1.6 tdi motoru sadece kendi bünyesinde kullanıldı bu yüzden tekel piyasa sebebiyle parça fiyatları uçuk ve kalitesi sorgulanmalı,ancak 1.6 hdi 110_115 hp motor mazda ford citroen volvo da kullanıldığından daha çok elden geçmiş uzun ömürlü motorlardır

Çevrimdışı mcbtr

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: camdaliburak;618613
Alsam piyasası nasıl rahat elden çıkarılabilir mi. Araç gerçekten temiz o konuda içim rahat ekspertiz e sokucam yinede.

ikinci el piyasasını tamamen kullanıcı belirler. örneğin 0 golf alınca, ilana aldığınız fiyata koysanız bile gidecekken, aynı stratejiyi skoda'da izlerseniz tutmaz. Elden çıkarmanız tamamen sizin koyacağınız fiyata bağlı. Yine de sayacağınız fiyatın altına satmazsınız bence.

Çevrimdışı koraycan35

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
54800 den sürekli ilan güncelliyorum aracım hatasız daha arayıpta şu param var diyen yok.bunun altınada gidecekse yazık değil mi

Çevrimdışı camdaliburak

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: mcbtr;618651
ikinci el piyasasını tamamen kullanıcı belirler. örneğin 0 golf alınca, ilana aldığınız fiyata koysanız bile gidecekken, aynı stratejiyi skoda'da izlerseniz tutmaz. Elden çıkarmanız tamamen sizin koyacağınız fiyata bağlı. Yine de sayacağınız fiyatın altına satmazsınız bence.

Teşekkürler yorumunuz icin