Merhabalar forumda uzun süredir pasif, kısa süredir aktifim. Genel olarak diğer forumlar ile karşılaştırıldığında bazı eksikler gördüm, bunları yazacağım, katılıp katılmamak, düzenlemek size kalmış.
1- En büyük sorun sayfalardaki fotoğrafların dengesizliği
mesela bu sayfada fotoğrafların boyutları farklı farklı, sayfaya girince çok dengesiz bir hal alıyor. Sitenin kendi fotoğraf sunucusu yok, olsa güzel olur fakat yeniden boyutlama olması gerekiyor. Yani yüksek boyutlu fotoğraflar sayfadan taşmamalı. Bu dengesizliği başka hiçbir forumda görmedim. Bu güzelim forumu oldukça ilkel görünmesine sebep oluyor.
2- Bildirim kısmının çalışma mantığını tam anlamadım. bazen bildirim görünmüyor, bazen görünüp bakamadan kayboluyor. Eski bildirime ulaşılamıyor zaten. Bildirim sisteminin gözden geçirilse yerinde olur.
3- Forumda karşılama sayfasında son açılan konular, son cevaplanan mesajların doğrudan görünmesi güzel olur. Bu sistem detailturkey de güzel çalışıyor mesela.
4- Sitenin kendine ait fotoğraf sunucusu olsa fotoğraf yükleme, takip etme, kalıcılığı daha kolay olur. Bu konuda focusclubtr güzel çalışıyor.
Konuları buradan tartışabiliriz. Ama fotoğraf boyut dengesizliğinin bence ciddi bir durum, o dengeziz sayfalar oldukça itici duruyor, müdahele edilmeli.
edit:
5-Aracım seçeneklerinde "kodiaq" eklenmemiş.