bence kırulum esnasında hata yaptık.özllikle mail girişinde falan zorlandım ben.Hatta bahsettiğim aşamalarda ekrana ingilizce uzun bir yazı gelmişti.Aynı bu yazıyı arabaya bağladıgımda da bir anlık görüyorum geri gidiyor.Darkettiniz mi bunu
Ben kurulumunu yaptım yeni kayıt olarak yani register kısmından mail ve şifre tanımlayarak en altta ki kısmı da united kingdom seçtim mail adresime doğrulama maili geldi ve kurulum gerçekleşti. Ama araca kablo ile bağladığımda bir sonuç alamadım acaba smartlink etkinleştirilmişmi olması gerekiyor bilemedim yapan arkadaşlarda bilgi verirse iyi olur.
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Android telefonlar mirrorlink özellikli olursa bu programla bağlanabiliriz sanırım. O özellikte sony dışında çok az telefonda var o yüzden yapacak bişey yok diye düşünüyorum
Benim telde mirrorlink var fakat araba da smartlink var mirrorlinki aktif ediyorum ama muştimedia cihazında bir bağlantı gözükmüyor smartlink te etkin değil araçta avaba ondan mı bağlanmıyor. Ve hala telefonda aşağıdaki uyarıları alıyorum.
Program menüsünde de çoğu şey pasif rsimşerini paulaştım aşağıda.