şimdi girdim denedim. hepsi çalıştı. çok güzel bir uygulama olmuş.
telefonum s7 edge. Android 7.0 yüklü.
skodaya verilen linkten kaydoldum. sadece bir e-mail adresi ve parola girip güvenlik numarasını girdim ve register a tıkladım. posta kutuma gelen linke tıklayıp kaydı tamamladım başka da bir işlem yapmadım.
gene bu sayfalarda verilen linkten skoda one 1.2 versiyon apkyi indirdim ve kurdum.
arabaya geçtim. kablo ile bağlayınca android auto otomatik açıldı. onu kapattım. boleronun ayarlarından bağlantı türünü mirrorlinke çevirdim. telefonu tekrar bağladım.
ekranda uygulama yükleniyor yazısı çıktı 1sn kadar sonra uygulama açıldı.
tüm menüler aktif. g-metre yakıt tüketimi, tork bg vs.
clever tanken uygulaması almanya içindir diyordu. orada yakıt türünü super e5 seçtim. (%5 etanol katkılı süper benzin sanırım).
yakıt fiyatını oradan girecek yer yoktu. onu telefonu ayırıp telefondaki uygulamanın ayarlarından girdim. bir daha bağlarsam yakıt tutarı da hesaplayacak sanırım.
nearby simgesinden yakındaki akaryakıt istasyonu vs görebiliyorsunuz. sağlıkla ilgili bir şey göremedim. bence olması lazımdı. Eczacıyım ve Türkiyedeki tüm eczaneler google mapste kayıtlı. Acaba var mıdır diye bakacaktım. Ne hastane ne de eczane göremedim.
Genel olarak "OLMUŞ" diyebilirim.
sadece ekran dokunma algılaması daha kötü. Kablo ile aktarımdan dolayı gecikme mi var bilemiyorum. Normalde ekranlarımızın dokunmatik hassasiyeti oldukça iyi çünkü.