Bugun Fabia III Haziran 2016 çikisli aracimda Skoda Oneapp uygulamasini denedim, SmArtgate saçmaligi yuzuden kullanamadigim ne kadar widget varsa hepsine izin veriyor. Yag basinci, 0-100, g force, break/acc performans, map, sicaklik, yag sicakligi, su sicakligi, turbo basinci, drive efficiency vs gibi bayagi bir ozellik mevcut. Iphone 7 cihazima çek cumhuriyetinden aldigim account ile indirdim uygulamayi. Mirrorlink ile bagladim kablo ile, ekrana verdi goruntuyu ve App simgesini de koydu. Yani Smartgate ile Applecarplay birleşmiş gibi oldu bir nevi çok hosuma gitti. Carplayin Diger tum ozellikleri de aktif bi de bu uygulama geldi yanlarina. Ama Bolero ekranimda sadece servis yaklasan sureleri ve benzin deposu doluluk orani gostergeleri aplikasyonda olmasina ragmen deger gostermediler 0 da kaldilar. Bolero ekranim da guncelleme istiyor şasiden arattim guncelleme var CD ile yapin diyor o isi anlamadim servise sordum bilmiyoruz abi dediler herzamanki gibi. Bolerosunu guncelleyen nasil yapti acaba?