Dün bu başlığı gördükten sonra hemen konuya yoğunlaştım.
Sony Z5 Dual kullanıcısıyım. Aracım Fabia III 1.0 TSI DSG Style. Üretim 31/07/2017.
Öncelikle Google Play de son sürüm kaç ona baktım ve Google Play harici apk dosyası paylaşan bir siteden son sürüm dosyayı bulup telefonuma yükledim. Araç yanımda olmayınca iyice araştırayım aracımın yanına gidince tökezlemeyeyim diye ne bulduysam okudum.
Aracımın yanına gidince önce kontağı açtım. Usb telefonuma bağladım. Dosya aktarma modunu seçtim telefonumda. Aracın ekranında smartlink menüsüne geldim ve mirrorlink seçeneğine tıkladım. Bağlantı sağlandı. Ekranda Oneapp uygulamasına tıkladıktan sonra yüklemeye geçti ve telefonumun ekranında bilgilerin üreticiye aktarılmasına izin veriyor musunuz uyarısı çıktı ve izinleri sağladım. Tam olarak tüm işlemleri hallettikten sonra aracı çalıştırdım ve kısa bir gezinti yaptım. Detaylı bir sürü özellik veriyor olması çok hoşuma gitti. Direksiyonun sağa sola ne kadar açıda döndüğünden tutunda yakıt birim fiyatı girip sürüş esnasında ne kadar ücrete tekabül eden bir yakıt harcamanız olduğuna varana kadar tüm bilgileri vermesi çok hoşuma gitti.
Spotify kullanan biri olarak bende ne zaman Oneapp a destek gelecek onun beklentisi içerisindeyim. Oneapp ın resmi sitesinde çok yakında diye belirtmişler.
http://www.skoda-auto.com/en/experience/mobile-apps/oneapp/#TilesWebPart