Dediğiniz yapıştırıcı hakkında hiç bilgim yok malesef. Kırıksa orası zaten ses yapar ama bence denenebilir iş görür tahminimce. Aslıma bakarsanız bu trim sesleri halledildikten sonra birçok arabadan daha sessiz çünkü bu segmentte hatta d segmentinde bindiğim birçok arabada trim sesi var değilşik yerlerinde ama bende bu konuda çok hassasım ses gelen yeri yolculukta ara verip çözümleyip öyle devam ettiğim olmuştur
aynen beni de gıdıklıyor. arabanın özellikle motor yalıtımı çok iyi. süspansiyonları iyi çalışıyor, biraz yumuşak ama virajlar da falan güven de veriyor.leonda şehir içi yollarda köşe kapmaca oynuyordum çukurdan kaçacağım diye, bunda iyi lastiklerle gayet memnunum. yakıt 5lt/100km civarı dolaşıyorum. bagajı zaten mezar gibi. motor performansı gayet yeterli. içi bej biraz bakımı zor ama çok ferah. arka diz mesafesi muazzam. özellik olarak da gayet yeterli, premium araçların bile sadece sol aynasında bulunan otomatik ayna karartma her iki dikiz aynda da var. içeridekini saymıyorum bile..
beni en çok rahatsız edeni trim sesleri.
araba yol sesi ve rüzgar sesi de alıyor. (bunlar çok o kadar rahatsız etmiyor çünkü baya sakin bi kullanıcıyım, özellikle uzun yolculuklarda falan etrafı izleyerek yavaş gitmeye bayılıyorum.)