Sorunu halletiniz mi? Fitil çekicem demiştiniz
öncelikle merhaba, paspas satcam diye forumdan atıldım
herhalde ilanı yanlış girdim soyisim numara falan da vermiştim neyi yanlış yaptım bilemedim. neyse..
o yaprak sapını çıkardıktan sonra birkaç kez denedim ses gelmedi ama daha önceleri de bazen gelmediği oluyordu. uzun yolda bir süre kullanma durumum da pek olmadı. söylemesi ayıp sabah akşam yatıyorum bu sıra..
sizin çektiğiniz fitilden aldım, onu çekcem ama cam altındaki boşlupa dolan ıvır zıvırdan olma ihtimalini yüksek görüyorum.. burdan tekrar atmazlarsa mutlaka bilgilendircem.
bu araca çok severek binmeme rağmen trim sesi baya fazla, ön sol direk çıtasından geliyordu altına tülden dolgu yaptım kesildi..
bozuk yolda göstergeden gelen sese sanırım yapacak bişey yok, göstergenin plastik çerçevesinden geliyor anladığım kadarıyla..
emniyet kemer tutacakları orta konsola değip ses yapıyordu çift taraflı bandın tek tarafını açıp yapıştırdım çözüldü.
orta konsolun altında tutunduğu plastikle arasında boşluk var, oralardan gelen sesi arasına çirf taraflı bant koyarak çözebilirsiniz.
ön koltuk yanları kemer tutacaklarına sürtünüp gıcırdama yapıyor, tek tarafı yapışkanlı döşeme malzemesi bulsam alıp hareketli plastikleri kaplıycam. bundan önce leon vardı ve kemer tutacakları taban döşeme malzemesiyle kaplıydı.
ön sağdan ufak bir ses daha geliyor, nerden olduğunu çözemedim, kemerin çıkış yerlerinde hareketli parçalar var onlardan olabilir. silikon sprey sıkıp deniycem..
arka cam perdesi kapalı olursa onun tutamağı da tıkırtı yapıyor.
ses konusunda biraz hassasım da