Selamlar,
Mayıs başında siparişini verdiğim “1.4 TSI 150 PS DSG ACT - Prestige” model Superb’imin 26 hafta yani geçen hafta üretim aşamasının tamamlanmış olduğu teyidi geldi. Kısmetse Temmuz ayının son haftası teslim gözüküyor.
Daha önce yaklaşık 25 mesaj yazdım ama kendimi tanıtmayı unutmuşum ;
1958 doğumluyum. İstanbul Göztepe’de yaşıyorum. Bir inşaat şirketinde yönetici olarak çalışıyorum.
Halen 2008 model 2.0 TDI 140 HP Octavia kullanıyorum. O tarihte de yaklaşık 3 aya yakın beklemiş ve Octavia’yı ilave donanım olarak sunroof, elektrikli hafızalı ısıtmalı deri koltuklar ve xenon farları opsiyonları ile satın almıştım. Şimdi yaklaşık 105.000 km’de satıyorum.
Son 1 sene boyunca Superb mi yoksa Passat mı kararsızlığından sonra Superb’e terfi etmeye karar verdim.
Siparişim Kapuçino Bej rengi ve aynı şekilde bej deri koltuklarla birlikte ekteki opsiyonları içeriyor (22.ci hafta güncellemesi dahil olarak) :
• Karartılmış Arka Camlar
• Isıtmalı Ön Cam Suyu Püskürtücüleri
• Panoramik Sunroof
• Havalandırmalı Tam Deri Koltuklar
• Isıtmalı Ön Camlar
• Adaptif Hız Sabitleyici (160 km/s sürate kadar) ve Ön Bölge Frenleme Asistanı
• Akıllı Park Asistanı 3.0
• Şerit Takip Asistanı & Kör Nokta Bilgi Asistanı & Akıllı Far Asistanı
• Arka Bölümde USB ve 230 V Priz
• CANTON 610W 12 Hoparlörlü Müzik Sistemi
• Columbus 9.2" Ekranlı Naviqasyon Sistemi (DVD Oynatma Fonksiyonu ile)
Herhalde Türkiye'de ilk 9.2" Colombus bana nasip olacak
Arabayı teslim aldıktan hemen sonra, basit ama sonuç verecek bir “oto boya ölçüm cihazı” ile arabanın bana teslim edilmeden önce bir hasarı olup olmadığını kontrol etme konusunda tereddütteyim. Tabii bunu bayiide yapmak biraz abes kaçacaktır herhalde ama forumda birkaç kişinin bu konudaki problemlerini okuyunca sanki azda olsa bu ihtimali düşünüp bu kontrolü yapmak gerekiyor.
Bunun dışında teslim alırken nelere özellikle bakmak lazım olacak. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Saygılar