Dostlar maalesef tatil dönüşü ufak bir kaza atlattim. Aracı bariyerlere kaptirdim. Servise gidip tamir için fiyat alacağım ancak büyük ihtimalle rakamı çok şişirecekler ve tramere bu olumsuz yansıyacak bu yüzden uygun fiyat ile tamir ettirebilecegim (kaskodan) yer tavsiyelerinizi bekliyorum. Tampon ve kapılar macun ve boya ile hallolabilir gibi görünüyor, on çamurluk sanirim değişim olacak gibi. Aklımdan auto king e gitmek geldi; onlarda da hasar onarım yapılıyor.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok geçmiş olsun Rabbim sizleri korumuş daha büyüklerinden de korusun ,
1. Aracım Audi A4 bilirsiniz kaldırım kenarında taş mantarlar var kör nomktanıza geldimi görmezsiniz ona sürtmüştüm ve yaptırdım çokda başarılı yaptı ustalarım ve bir çok ufak tampon kazalarına saymıyorum bile
2. Aracım Wv c.c Memleketten dönüşte köpeğe çartık önü dağıttık yine aynı yere yaptırdım işçilikleri çok iyi çıktı tebrik ettim
3. Aracım Süperb park halindeyken biri geri geri gelirken arka tamponun kedi gözüne girmiş tamponum kırılmışdı delindi hiç servise gitmedim 300 tl ye yine aynı yere yaptırdım
Yer maslaktadır tamir edilen araçlar hep D sınıfı araçlardır kaskodan yapılacaksa kaskonuzun son damlasına kadar kullanırlar örnek ikame araç gibi vs vs
iletişim bilgilerini sizinle paylaşabilirim