Full kapanma olayını aktivasyon derken forumda birisi bir kit takıp halletmişti onun gibi mi Yoksa vag kodlama ile mi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
mirrorlink'in hareket halindeyken çalışmama durumunu elimde obdeleven denilen telefon üzerinden kullanılan bir vag türü cihaz var. on saniyede halledilebiliyor program üzerinden. vag kabloyla yapılabiliyor mu bilmiyorum ancak yapanlar/yaptıranlar var galiba.
Anladığım kadarıyla bu uygulama, arabanda var olan ama sana göstermediği (tork, fren kuvveti vs.) bilgileri çekip hem telefonuna hem de bolero ekranına yansıtmayı sağlıyor, bu bilgileri kayıt altına alıyor. Ve evet mirrorlink bağlantısı yapması lazım. Bunun için de mirrorlink destekleyen telefonun olması lazım. Android tarafını bilmiyorum. Apple için Carplay ile bağlanıyorsun, ikon diğer apple uygulamarı ile birlikte ekranda beliriyor. Normalde tıklayınca uygulamayı açması lazım ama bende uygulamaya tıklayınca wifi ya da usb ile bağlantı kurun diyor. Salak alet, bağlantı kurmuşuz ki carplaydeki uygulamalar ekrana gelmiş. Daha ne hala bağlantı kurun diyorsun!
Aracın üretim haftasıyla ilgili bi durum olabilir diyeceğim ama bildiğin 2017 model gösteriyor. Sanırım 2016 nın son aylarında üretildiği için.
Neyse bi saçmalık var bakalım umarım yakında zamanda çözülür.
eyvallah, yorumunuz için teşekkürler. ancak apple car play/android auto birbirine tekabül eden şeyler. mirrorlink ayrı bir durum. mirrorlink üzerinden bağlantı kuruluyorsa apple car play aynı anda kullanılamaz. ikisinden birini ancak açmak mümkün, malûm.