0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yok artik. Abi senin kaputun ayari net bozuk. O aradan gunes alan arabayi ilk defa goruyorum Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Onada baktim ama ayardan degil. İkinci resimde gorunuyor Hem camurluk hemde kaput kivrim yerinde bitiyor. A4 kasada camurluk saci bi miktar altta uzuyor ve kaput bu uzun sacin ustune geliyor. Ancak a5 te bildigin yukardan bakinca asagisi gorunuyor. Sag tarafta sigorta kutusu, hava hortumu filitresi gibi siyah plastik parcalar oldugundan onlarda sorun yok.
O mevcut görünen yerde benim kapta da bir sıyrılma var gibi görünüyor, sanki erimiş gibi. Hazır bunu yapmışken, suyun tamamını boşaltıp yenisini eklemek mümkün mü? Mümkün ise nasıl yapmamız gerekiyor? Eyvallah.
Fitil fena fikir degil bi bakiyim ben buna. Saca gecirmeli fitil uyar gibi.Bu arada parcayi, golf 5, pasat seklinde ararsaniz daha kolay bulursunuz. 40-80 tl fiyat araliginda. Ben 50 liraya aldim topran marka.
Abi o kap yaklasik 20 senedir 2 farkli tipla vag grubunda kullaniliyo. Fisli olanidir sendeki. Kolay bir parca ama kalitelisini varsa oem ini tavsiye ederim.Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi