0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
[MENTION=16041]devran23[/MENTION] hocam. Telefonunda aracında uyumlu gözüküyor. Aldığın mesajı istersen koy buraya ekran görüntüsünü bakalım fikir yürütelim
Arkadaşlar bende bağlantıda sorun yok. Ama bağlandıktan sonra button saver da sıkıntı yaşıyorum. Sadece geri tuşu çalışıyor. Ana ekran ve açık uygulamalara basınca bağlantı kopuyor.
Kullandığınız telefon marka/model ve Android yazılım versiyonu nedir ?
[MENTION=16041]devran23[/MENTION] hocam kablonu değiştirip dene. Orjinal telefonun kablosu varsa onunla dene.
Sanırım düzgün stabil şekilde kullanan yok. Benim telefon note 8 üç gün boyunca denedim ama hiç bağlanamadım.
Merhaba ben de aynı sorunu yaşıyorum, columbus 9.2 ekran samsung S8 plus telefonum var. LgMirrorDrive, Button Sovior, Car Mode yükledim ama bir türlü uygulamaları ekrana aktaramıyorum, sadece Car mode taki kısıtlı uygulamalar geliyor, umarım bir çözüm bulan çıkar şimdiden teşekkürler
Ilk videodaki kanalımda bir video daha var. Onu da seyredin. 1:1 düğmesi çıkması lazım. Mirrorlink uyumlu başka programlarda yukleyin. Onlarada tıklayın. Sonra "Appleri kapat"'ı seçin. Tekrar Lgmirridrive a tıklayın