Hocam sanırım sizde beyaz fabiş 3 var ve ön ızgaradaki krom kısmı siyaha boyamışsınız
Şu anda renk aşamasındayım ve kafayı yiyeceğimi
Pasifik mavisi renk olsa hemen alacağım ama yok ve şu anda her bayide beyaz kırmızı var. gözüm kırmızıda ama millet beyaz al çizik filan rahat kapatılır diyor. Ben ise almışken farklı olsun diyorum.
Sizin beyaz almadaki nedenleriniz neydi? memnun musunuz. eyaz da cok güzel gözüküyor özellikle sizinki gibi ön ızgara simsiyah olunca.
Ben aracı geçtiğimiz yıl sipariş vererek aldım. Benim aracım Fabia Combi. Bu arada ön tarafı boyamadım, öyle gözüküyor olabilir ama krom çerçeve var. Ortası siyah zaten, ince bir şerit geçiyor
Ben ilk başta Ralli Yeşili istemiştim, sonra Yarış Mavisine döndüm. Ancak renkli araçların bakımı zor, özellikle mavi ve kırmızı güneşte solabilen renkler. Her yıl pasta cila yaparsan araba kendini gösteriyor
Sonra Türkiye gerçeklerine döndüm, dedim ki ben vurmasam da çizmesem de illa birileri yapar. Beyaz olsun dedim. Beyazda da üç seçenek vardı. Şeker beyazı, ay beyazı ve lazer beyazı. Ben lazer beyazı sipariş verdim, Slovenya'da yaşayan arkadaşımda da aynı renk vardı ondan görerek beğendim zaten.
Beyaz renk seçerek ne kadar doğru bir karar verdiğimi gördüm. Arabam park halindeyken 1. ayında sağ çamurluğa ufak bir sürtüp kaçmışlar. Sonraki hafta arka tampona birisi ufak bir yırtık atıp kaçmış (bizim evin orada BMW süren bir abla var, çok iyi sürdüğünden olsa gerek arabasını park ederken arada 3 cm bırakıyor). Sağ çamurluk pasta ile geçti, ancak arka tampona rötuş ve zımparalama lazım.
Uzun lafın kısası beyaz iyidir. Güneşte de karda da fazla yormaz