Her araç genelde kullanım şekline göre sesler çıkarır erken dağılır.Tabi bu bazen fabrikasyonda olabilir ancak burda bakıldığında ikisi de d segment bir araç yeni kasasına binen oldu mu abilerim aranızda bilmiyorum.İç dış tasarımı premium hissini veriyor işçilik çok güzel bu konularda tartışılacak bir durum yok.Yalıtımdan bahsedecek olursanız a4 140 ta rüzgar sesi alıyosa superb 130 yol sesi a4 te de var c serisinde de 3 serisinde de var ve bu teknik detaylarda premium markalar diğer markalardan çok uzak değil o iş E segmente geçince oluyor.Ancak öyle bir kıyaslama var ki ortada burda sanırım hiç kimse 2.0 190 beygir 4 çeker sistemine sahip bi dizeli es geçip kolayca a4 diyemez
Ben kalan herşeyi bi kenara bırakıp sırf bu motor için bile Superb diyebilirim şahsen
1.4 tfsi A4 ve 2.0 190 4.4 Superbi dilim döndüğünce şöyle kıyaslayabilirim.
Marka Prestiji
Malzeme Kalitesi
İşçilik
Bir tık iyi Yalıtım = A4
İşlevsellik
Hacim
Performans
Tüketim
Donanım(Yabana atılmayacak cinsten hemde)
4x4 ün getireceği Yol tutuşunda artış, ihtiyaç olan durumlarda size yetişmesi ve sürüşe kattığı zevk. = Superb
Benim kıyaslamam bu şekilde olurdu Superbin de iç malzeme kalitesinin fazlasıyla yeterli olduğunu da eklemeden geçemem karar sizin
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi