Hocam hayırlı olsun, Allah kazasız belasız binmek nasip etsin.
Sormak istediğim husus aracınız sipariş formunda koltuk döşemesi kodu ne olarak geçiyor?
çok teşekkür ederim Erhun bey cümlemiz inşallah,sorunuza gelince,aracımı sipariş ettirerek değilde hazır olarak aldım,active paket ama extra 17 jant+hız sabitleme,döşemeleri standarttan farklı olsaydı bunu bana muhakkak belirtirlerdi,selamlar
Ben de aracımı Nisan ayında almıştım. 1.4 150 beygir olanı kullanıyorum. 6200 km oldu bugüne kadar. Ortalama 7.2 litre yaktı araç bu süreçte. Şehir içi- şehir dışı karma olan bu değer bana göre de gayet başarılı. 1400 kg lık bir aracı ve sunduğu performans düşünülürse çok makul bir değer. Zaten tsi motorlar çok zorlanmadığı müddetçe tutumlu motorlardır. Bunu superb de gösteriyor. Eski aracım 2010 focus idi. 1.6 benzinli 115 beygir motor ile aynı kullanımda 10.5 litre yakıyordu. Atmosferik-turbo motor farkı hem performans hem tüketim ılarak bariz ortada
Far konusunda ise ben photon markasını biliyorum. Birkaç arkadaşım farklı araçlarına taktırdılar çok memnunlar. Araştırabilirsiniz.
Oğulcan bey çok teşekkür ederim ,sizlerede hayırlı olsun hepimize kazasız belasız sürüşler İnşallah,belirttiğiniz gibi performans ve ekonomi ikisi bir arada ,yüksek sürüş keyfi ile mutlu eden bir araç ve bunu tercih etmekten dolayı mutluyum,far ampulu tavsiyesi için çok teşekkür ederim araştıracağım,selamlar saygılar