kayseride 3 tane ana birlik var
1.cisi 1 nci komando tugayı ve karacılara ait
2.cisi hava ulaştırma üssü havacılara ait
3.cüsü hava ikmal ve bakım k.lığı havacılara ait
sen bu üçüncüye düştün sanırım. öyle havadan indirmeyle falan işi yok ama komandolar paraşüt atlayışını bu birliğin bahçesinde yapıyor.
erciyes dağına çıkarken sol tarafta şehitlik ve kartal kavşağını geçtikten sonra güzel bir yer. 4 sene kaldım oralarda misw gibi şehir ve hala arkadaşlarım var görüşüyoruz 2-3 senede bir gitmeye çalışıyorum.
bide halı saha maçlarını hava ikmalde yapardık.
Bugün itibariyle acemi er statüsünden sıyrılmış bulunuyorum.Kütahya denildiği gibi buz gibi biyer.Saatlerce iştima alanında o soğukta beklerken bunu daha iyi anlayabiliyorsunuz Neyseki bu havası kirli ve soğuk yerden artık kurtuldum.Acemilik gerçekten zormuş.Ama çok şükür kazasız belasız atlattık.1 hafta dağıtım izni kullanmak zorunda kaldım.Çünkü yarın öğle 12' ye kadar usta birliğine teslim olmam gerekiyordu.Yetişemeyeceğim korkusuyla ve tabiki acemiliğin verdiği yorgunluktan olsa gerek dağıtım iznini kullanmak zorunda kaldım.Usta birliğim Kayseri çıktı.Ordada 4.5 ay geçirdikten sonra Allah izin verirse vatani görevimiz yapıp eve dönüş yapacağız.Sizlerle tekrar buluşmak büyük bi keyif gerçekten.Tekrar herkese mrb