Malumdur ön camı yine kırdıydık buluşma günü. Yusuf Abiyle servise gittiğimizde bi cam ısmarladıyıdım, gelmişimiş zatende ben bu akşam uğrayıverdim. Değişiverdik, bi beyanat iki imza hooop bedavadan Skoda kafalı orjinal cam
Kasko bizden hiç para kazanamadı, yılda verdiğimiz 600 TL her sene aldığım cam 400 TL :kiki::kiki:
Ustaların biri Çorumlu, biri Yozgatlı, dedim "ooooooooo" çekin geliyo :hanz::hanz: Hemen anladılar Çangırılı olduğumu :++:
Başladılar sökmeye, ama muhabbeti kurduk tabi hemen adamların huyuna suyuna ki şimdi bazı tipler vardır gelir başında durur artistik çeker aman şöle yap böle iyi çalış, o zaman olmaz adam sana gıcık kapar iyide iş yapmaz.
Ben hemen çangırı çorum ben adamın....:hanz::hanz: muhabbetinden girdim 3-5 espri oldu ki titiz çalışmaları gerektiğinide arada kaynattım elimede bir iki bişi alıp yardım falanda ettik, hiç alınıp gıcık kapmadan sevdirdim güzelde çalıştılar. Aç karna kahveyi çekince onunda etkisi oldu tabi biraz :hanz:
Zira işçilik yavaşladıkça titizleşir camda. Hızlı yapmaya pek gelmez.
Aksi halde yaşımdan ötürü koca koca abiler ciddi sinir olurdu
Na bu gırıh
Sökülürkeneyin...
Şöle bi denemek lazım 170 le giderken bu sefer taş gelse nolur deyi :hanz::hanz:
Ve camcağızım gelir :hanz::hanz: Skoda guşlu :p
Yabışdırıcıyıda zıkhtık
Ve artık geride 3 cam eskitmiş Fabito yenisine kavuşur, alışıktır
Hazır dedim sanayiden geçiyorum, canım sıkılmışken hava filtresi değişeyim dedim, ee TDI'cı adam canı sıkıldı mı filtre değişir, bunlara bi 6-7 bin km oldu galiba geç bile kaldım oldukça.
50-50 foto
Tabi şunu belirteyim, normalde camı değişmiş araba beklemeli iyice kurumasını, benim cidden çıkmam gerekiyordu fazlada bekleyemedim kurumasını, hemde hiç ıslanmaması falan gerekiyor 3-5 gün yıkanmamalıda (gerçi ben bi kaç aydır yıkatmıyorumda
) hani ıslanmamalı.
Ben rahatsız oldum, hani bir şey olacağından değil belki ama iç huzur meselesi, gece yağmur yağar kırç olur kırağı olur bişi olur rahat uyuyayım diye şöle bi uygulamaya gittim :kiki::kiki::hanz::hanz::hanz: