foruma geç dahil olduk eski konuları hortlatıyorum kusura bakma ama teşekkur ederim şahsım adına paylaşım için bende değiştirtecem konyada çatlattık 2 yerinden rominin camı,
birde bişi soracam kasko orjinal cam için fiyat farkı istiyor deniliyor bu işi nasıl hallettin kasko firman hangisi
Ayıpsın ne demek, ne zaman istersen.
Aslında olay biraz farklı imiş, geçmiş sayfalarda bahsettim ama yine söyleyeyim bizimkisi hakikaten abartı bir kasko imiş bende şimdi anlıyorum. Kırıp parçalayıp döküyorum hiç bir şey olmuyor, bu arada bana, daha doğrusu babama (ruhsat onun) verdikleri cam hakkıda
hasarsızlık bozmadan yılda 2 adet orjinal cam imiş. Hatta ben poliçeye baktımda oha falan dedim :lol: :lol:
Mesela bu şu an devam etmekte olan kaskonun poliçesi. Ben herkesin ki bu kadar ucuz falan sanıyordum Axa'da ama duydum ki değilmiş. Yapılıp yaptırılabilecek en kapsamlı kasko imiş ve fiyatı kapsamına göre 1 yıl için komik oldukça, her yıl 400 lira hesap ödettiğimide farz edersek ve kaza yapsam bile suçsuz olarak yaptığım için hasar bozmamda yok, para kazanamayacaklar yakında :++: :++:
Bu senin poliçende yazar. Veya kasko şirketini arayıp poliçe no yada plaka falan vererek hemen öğrenebilirsin. Tamamen yaptığın anlaşmaya bağlı