Alınacak araba olmasa üretmezlerdi herhalde [emoji16]. Neye göre degerlendirmemizi istersin? 1.2 motoru alınmaz mesela [emoji16]
Lenovo A7020a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adil bey. Sanırım işin çok basindasiniz. Ben başka bir marka kullanıcısı iken 1 sene bu forumu takip Edip maddi durumum da uygun olunca Octavia dizel aldım. Size tavsiyem madem Octavia düşünüyorsunuz buradaki konuları her akşam 1 saat falan vakit ayırıp okuyun. Sormak istediğiniz, aklınıza bile gelmeyen bir çok konu goreceksiniz.
Ama Octavia için genel kanı şudur. Sınıfının en geniş iç kullanım alanı, aile arabası, ekonomik, sportif, teknolojik, vs vs vs her kullanıcı kendi beğendiği yönlerini yazar. Fiyatı muadili aynı sınıf arabalardan fazla da değil eksikte değil. Performansı fazla da değil eksikte değil. Yakıt tüketimi fazla da değil eksikte değil. O nedenle Octavia seçim meselesidir. Biz seçtik aldık. Sizin seçiminiz de sizin karariniza bağlı. Aracı tanıyın kararınızı verir. Netice de bu bir maldır. Alırsınız. Gerekirse satarsiniz. Her ne olursa olsun kararınızı hayırlı olsun.
Bu arada ben dizel kullanıyorum ama 1.4 TSI 150 bg mı alsaydim diye düşünüyorum [emoji16][emoji16]
Lenovo A7020a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi