sanırsam 2016 7. ay çıkışlıydı aracım
kısa farlar için xenon değil de led düşünüyorum gene. xenon muayeneden geçmeyebiliyormuş bir de kararma olayı hakkında emin olamıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim cidden
Ozaman aliexpressden cnsunnylight diye bi mağza var ordan sipariş verebilirsin ledleri hem hızlı gönderi hem uygun fiyat hem kaliteli ürünler var kısa ve uzun için h7 sisler için h8 tip olanı sipariş vermelisin.kararma olayını ben pek takmıyorum acıkcası çünkü farlar sadece akşamları Çalıştığı iiçin ve hergünde akşmları dışarı cıkmadığım için pek bişey olacagını zannetmiyorum.
kısa farlar için xenon değil de led düşünüyorum gene. xenon muayeneden geçmeyebiliyormuş bir de kararma olayı hakkında emin olamıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim cidden[/QUOTE]
CNSUNNYLIGHT Araba Far H7 H4 LED H8/H11 HB3/9005 HB4/9006 H1 H3 9012 H13 9004 9007 70 W 7000lm Oto Ampul Far 6000 K Işık
http://s.aliexpress.com/V3miMBvQ (from AliExpress Android) ben uzunlarda bunu kullanıyorum gayet güzel ve şimşek gibi çakıyor tam bir fiyat performans ürünü kısalarda nasıl olur acıkcası denemedim ama güzel olur kanatindeyim.