0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
[MENTION=15869]stuner[/MENTION] verdiğiniz bilgiler için teşekkürler, dsg nedeniyle garanti uzatma konusunda kararsızım, yıllık bakımları serviste yaptırmayı düşünüyorum.Garantiyi uzatmalımıyım?3 yıl için 3200 tl gibi fiyat isteniyor.
Çok geçmiş olsun. DSG ile ilgili bütün sorunları yaşamışsınız. Ben en masum olan 3. arıza ile karşılaştım. Dediğiniz gibi 1 saniye görünüp kayboluyor hatta bazen birkaç dakika bile arızayı verdiğin oldu. Dikkatimi çeken bende uzun yol yapınca bu hata veriyor. Şehir içinde pek karşılaşmadım. Ama ne servise ne de ustaya gittim. Hata mesajı dışında herhangi bir sorun yok gayet iyi şu an. Yaklaşık bir yıldır böyle.D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçmiş olsun.Aracınız kaç model ve kaç km de? Arızaları kaç km de aldınız. Dsg kullanımıda dikkat edilmesi önerilen hususlara uyuyor musunuz?
Teşekkür ederim. Hocam ben bunu özellikle sordum servise yaptırmayıp bu hata ile kullansam sorun olur mu diye aldığım cevap kısa vade de bir sorun olmasa bile uzun vadede daha büyük sorunlarla karşılaşabilirsiniz oldu. Ben senin yerinde olsam servisten fiyat alırım yaptırmayacaksan yine yaptırma ama fiyatı almış olursun zaten aracı bırakman gerekmiyor servisten randevu alıp derdini anlatınca onlar hemen anlıyorlar çünkü bu hataların hepsinin farkındalar.
Korkutma şimdi beni [emoji32] [emoji27] [emoji33] Yakında periyodik bakım için gideceğim detaylı bir şekilde öğrenirim neymiş nekadarmış diye.Arızanın tam olarak ne olduğunu nasıl etki ettiğini anlamadım. Çok kişi bu arızayı yaşamış ama sadece mesaj olarak. Mekanik bir sorun yaşamamış mı hiç kimse? Hayırlısı artık... D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İyi niyet 5 yıl geçerlidir konusu kesin mi ? Ben bunu sorduğumda araç servis bakımlı olduğu sürece iyi niyet garantisi oluyor diye biliyorum. Bana serviste öyle söylediler.Yani ismi iyi niyet adam iyi niyetli değilse 1. Yılda bile yapmayabilir )) şaka bi yana bana öyle söylendi araç servis garantili olduğı sürece. Hatta vag grubu araçlar çinde avrupada vs 9 yıl DSG şanzuman garantisiyle satılıyormuş.Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi