Eveet, az önce teslim aldım aracı
Yedek lastik olarak 15" nexen koymuşlardı, 17 değilmi diye söylendim biraz ama tümünde bu şekilde deyince çok üsteleyemedim ama showroom dakilerden birinde kumho ecowing buldum değiştirdiler.
Onun haricinde aracı tanıtan arkadaş ve pompacıya bahşiş verme ritüelini devam ettirdim bende çok içime sinmesede ama yapacak birşey yok
Ben kışlık lastik alacağımda 16 ile bi takım yapmayı düşünüyorum ama öncesinde denemek gerek..
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın, iyi günlerde binin.
Ben aracı aldığımda Doğuş Oto Esenyurt çeyrek deponun üzerinde benzin koymuştu. Ben aracı Esenyurt'tan alıp Samandıra gişelerdeki Opet'ten benzin almıştım. Pompacı "abi araba sıfır filan demişti, ben de nasıl sıfır olsun yakınlarda araba satan yer yok demiştim". Uyuz oluyorum zorla bahşiş durumuna. Hizmet iyidir, içinden gelir, gönlünden ne koparsa verirsin. Ama diğer türlü yok pompa takıldı vs. hoş olmuyor.
Geçtiğimiz Nisan ayında şirket aracımın kışlık lastiğini değiştirdim Derindere firmasının anlaşmalı olduğu yer ile. Lastiği değiştiren çocuk abi bahşiş yok mu dedi. Ben de yok dedim. Kimse işini yaptığı için ekstra ücreti hak etmiyor ki jantı takarken tırnağın birini kırdı bir de.