Uzun zaman fabia kullanıcı olmamında etkisiyle sanırım fabia III bizi ikna etti. Kısa zamanda şipariş vermeyi planlıyorum. Fakat aklımda sorular var? özellikle koltuklar, göğüs, renk ve jant. Bunları kendim seçmek istiyorum. İnceleyen arkadaşlar bu konuda fikir verebilir mi?
-Koltuklar "Siyah Kabin". Nedeni üzerine bir şey döküldüğü ya da kirlendiği zaman göstermiyor. Bej olduğu zaman ayak izi bile belli oluyor. Bir de Fabia'ya Bej seçeneğini çok zayıf vermişler. 2-3 ufak parça bej, diğer yerler siyah.
-Göğüs "Mat Dekor". Ben bu konsol seçeneğini çok beğenmiştim, ama sipariş veren ilk kişiymişim. Genelde koyu ya da açık dekor "fırçalı" konsol seçeneği ile geliyormuş ülkemize. Basket Mat dekor siparişi veren de hiç görmedim gerçekten. Mat Dekor konsolda Monte Carlo'ya benziyor
-Renk "Yarış Mavi ve Rio Kırmızı"sını çok beğeniyordum. Ben de sipariş verirken mavi verecektim, ancak son anda vazgeçtim. Sürekli bakım istiyor, ve çizik vb. durumlarda sırıtıyor. O yüzden kendi aracımda "Lazer Beyaz"ı tercih ettim
-Jant da üzerinde gelen 15" çok iyi. Hem lastik bulmanız çok kolay, hem de inanılmaz konforu etkiliyor. Bulduğunuz lastik de 16" ve 17"'e göre baya uygun oluyor.
Sipariş verecekseniz en az 100 günü gözden çıkarmanız lazım bunu da belirteyim. Aracın Boleslav fabrikada üretim hattına alınması, Çekya'dan Almanya limana nakli, Gebze'ye varışı, Gümrük işlemlerinin tamamlanması ve bayiye sevki en az 100 gün sürüyor. Bu arada zam ya da vergi gelirse yansıtabilirler aklınızda bulunsun