6 ay. Maximum. Kesinlikle tavsiye etmiyorum Seramik kaplama, Türkiye gibi zorlu şartlardaki toz kir pas içindeki yollarda kullanılan ortamda hiçbir işe yaramıyor ve maximum 6 ay sonra hiçbir etkisi kalmıyor. Her yıl düzenli yapılacak Pasta cila ile yeterli korumanız olur en azından o kadar paralar bayılmamış olursunuz. Ben yaptırdım hem de en iyisinden güya ama hikaye. Çok sert su ile Tazyikli su sıkma, reçine veya kuş boku lekelerini hemen alın aracın üzerinden vs diye salak salak uyarıalr yaptılar. Onları yapacak olsak niye ugrasayım seramikle zaten. Kesinlikle para tuzağı. Seramik dediğin sıvıyı zaten bildiğin sürüyorlar boyanın üzerine, kaplama yapsan kalkıyor bir süre sonra Türkiyede, sürdüğün kimyasal ne kadar dayanacak?
Seramik yaptırdığınız yeri sorgulamalısınız
Ben şuan çok memnunum seramik yaptırdım diye bakımları var dikkat ederek yıkıyorum ona göre malzeme kullanıyorum öyle her yere verip yıkamıyorum dışarıdaki oto yıkamaların kullandığı sabunun pH değerini bilemem buda seramiğin ömrünü etkiler
Yıkama sonrası destek ürünü kullanıyor musunuz bunlar önemli etkenler tabi ki
Seramik dediğimiz ürün boyadan 12 kat daha sert bir ürün haline geldiği için bakımını yapmak önemli kuş pisliğini de aynı şekilde temizlemek lazım
Siyah aracımda bundan önce verniği yakardı yama gibi dururdu şimdi en azından 2-3 gün içinde müdahile edersem öyle bir sorun olmuyor ve her zaman üstünde reçine tutunmuyor boya tertemiz duruyor
Bunlar seçim meselesi
Her seferinde boya koruma yaptırıp çizikleri aldırıp üstüne parlatma ürünleri kullanmakta tartışılır bir konu o zaman aracın boyası her seferinde mikron mikron incelecek kaldı ki skodaların boyasını inceltmek ne derece doğru
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi