190 liraya 8 küsür MP (MP bi halta pek yaramıyoda) Sanyo makine aldım, binlerce resim çektim hala canavar gibi
Kadran filmi çekerken yere düşürmeler sonra üzerine ayak basmalar, çekirdek doldurduğum mont cebine tuz birikir, bende makineyi kılıfa koymadan cebe atarım, açıp kapayınca içeri girip çıkan mercek çatır çutur etti tuz kaçmış kitlendi kaldı.
Dedim buraya kadarmış yarın bi tane daha alayım dedim 170 olmuştur heralde dedim fiyatı
Derken bir iki tel sokup çıkardım tüm tuzları içine teptim canavar gibi oldu, 3-5 ay önce oldu bu hala çalışıyor. Pil desen şarj edilebilir telefon bataryası, SD-MMC'ye çekiyor. Direk sok bilgisayara. 3x de optik zumu var :hanz: Çekerken titretmedin mi resim iş görüyo
ha birde 2.8 inç ekran.
Foruma eklediğim tüm resimler o makine ile çekildi, hala çalışıyor kendini defalarca amorti etmiştir. Hatta o kadar güzel bişi ki buluşmalarda falan bi el direksiyonda bi el camdan sarkmış biçimde resim çekebiliyon, mesela elimden düşse arkamdanda gelen ezse sırıtır kenara çekerim iner geri yürür içinden hafıza kartını alıp devam ederim :++: :++:
Elim yağlıymış, tozluymuş, çamurluymuş, ıslakmış hiç dinlemedi, üzerinde katman katman kir bıraktım tırnakla kazıdım yazıları okunmuyordu, tık demedi.
Makine dandik mi dandik, foto kalitesi eh, ama genel hayata bakış gözlüğü olarak bişeyin ya dandiğini almalı bişi olunca yanmamak için, yada alabileceğinin en iyisini almalı tatmin olmak için.