Aracınız hayırlı olsun, kazasız keyifli sürüşler dilerim.
Comfort donanımda benim de eksik gördüğüm birkaç husus var.
- Kumaş koltuklar için güzel bir çözüm olabilir.
- Ön / arka park sensörü mevcut ancak sisteme entegre olacak şekilde geri görüş kamerası takmak mümkün mü acaba ? Yani görüntüyü verirken aynı zamanda park sensörü de görsel olarak aktif çalışır mı ?
- Üçüncü eksiklik ise sis farlarının dönüş yönünü aydınlatmaması bence. Kullanım açısından oldukça faydalı bulduğum bir özellik bu, acaba comfort araca sonradan bunu yaptırmanın imkanı var mıdır ?
Tabi bu soruları size soruyorum gibi oldu ancak bilgisi / fikri olan arkadaşlar da cevaplarsa memnun olurum.
Teşekkür ederim sağolun.
Koltuk kılıfını hafta sonu bakacağım yaptırırsam zaten burdan yazarım.
Kamera takılabilceğini zannetmiyorum ama eğer takılır ise derhal yaptırırım. Handa civic aracımda vardı çok işe yarıyordu.
Sis farları dönüş farı olarak gizli özellikler açtırılınca aktif oluyor. Ancak garanti konusunda sıkıntı olmaması için yaptırılması tavsiye edilmiyor. Benim passatta vardı. Bunda çok eksikliğini hissetmedim. Zira farlar oldukça iyi aydınlatıyor. Ama passat halojen far olduğu için işe yarıyordı.
Saygılar
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullanın. bir kaç foto atarsanız görelim mübareği
Valla siz söyleyince düşündüm bir tane bile fotoğrafı yok mübareğin[emoji4]
İlk fırsatta çekip gönderceğim.
Aracı alır almaz yaptıklarımı da yazayım bari:
Yıllardan beri cam filmi yaptırdığım sanayideki filmcide ön cam dahil cam filmi
İç ışıkları bagaj ışıklarının led ampülle değişimi, iç ışıkların muhafazası baya zor sökülüyor bu arada
Ön tamponda iki sis farı arasındaki enine çizgiye krom şerit
Ön panjurdaki dikine çizgilere krom şerit
Dıştaki kapı açma kollarının iç kısmına şeffaf film, yüzük ve tırnak çizmelerine karşı
Bagaj havuzu
Şart üstü paspasın (ikizler mahvediyor[emoji4])
Yapmak istediklerim:
Cam kenarına krom çıta
Kapı alt kenerlarına krom çıta
Krom difüzor, passata yapmıştım çok hoş olmuştu
Krom kapı eşiği
Bagaj altı krom çıta
Tozluk/paçalık
Plakayı yeniden bastırıp daha büyük karakter ve krom hummer tip plakalık
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi