Superb 3 1.6 tdi dsg Comfort aracımi Maltepe Gülsuyu Köprüsü Erkan otodan 17.10.17 tarihinde teslim aldım satış temsilcim İlkay beydi
Bana renk seçeneği sunuldu, İstanbul içinde metal gri rengini comfort paket için buldum fakat, Erkan'ın açık otoparkında metal gri bana pek hoş gözükmedi Bayide sadece beyaz ve lav mavisi olduğu soylendi.
Erkandan önce Kayadibine gittik renk seçeneği sunulmadı sadece beyaz rengin geldigini ve teslim için yaklaşık 2-2.5 ay bekleyeceğim ve "ötv zammı hakkında garanti veremeyecekleri" söylendi. Araçtan memnunum 300 kilometre oldu ancak en ufak hızlanmalarda vites 5 6 yı görüyor bununda yakıttan tasarruf icin yaptığını düşünüyoruz. S moda aldığımız zaman devirleniyor zaten araç.Aracı teslime gittiğimde fiyatının 135.500 olduğunu gördük, ki birkaç gün once 123.000den fatura kesmiştik. 2 numara film çektirdik. Comfortta ön panjur kromajları yok internetten bulduğum bir kromajli panjuru almayı düşünüyorum. Kısacası almayı düşünen varsa alsın. Dsg kolay kolay problem çıkarmıyor. Aracına iyi bakanlar sorun gormezler, ornek hareket eden aracı n-rye atmak. He bu arada Erkan bayisinden ve özellikle İlkay beyden memnunuz almak isteyen varsa tavsiyemdir.