0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sercan seninle komşu muyuz biz? babanın arabasını saat 15:00 gibi yan apartmanımın önünde gördüm.
Gün sonunda telefonlara polish uyguladık Benim telefonun ekranında ki çizikler yok oldu tamamen
Mazda ve Mini arabaların PO85RD ile verdiği sonuç harikaydı, en hafif aşındırıcı süper bir finiş bıraktı, gitmeye yakın Mini'de de 1-2 çiziği anında yok ettik VW grubunda işimiz biraz daha zor :wax:
Yanlız senin kaput çok güzel oldu cidde Aydın , çizikler yok oldu neredeyse tamamen.
Evet Özgür aynen. En kısa sürede bir avuç taşlama alıp (Makita büyük zor oluyor ) menzerna ile girişicem araca tabi önce collilerimin gelmesi lazım 1 ay oldu yoklar hala :confused: Sen o ara görmedin menzerna 85 ile stoplara giriştik görkem özgür mert fln el ile uygulama pediyle çok fark etti elle bile mis oldu mis :kiki:
Colliniteleri ebay'dan esquer adlı satıcıdan mı aldın ? Bende 1 ay 'ı geçti hala gelmedi Buluşma süper olmuş! Tek kelime ile harika! Yanınızda olmayı çok isterdim
Şu işi İzmir'de yapamadık gitti nasıl imrenerek bakıyorum böyle konular açılınca anlatamam
Gökhan bir yanlışlık olmasın ne zaman vermiştin siparişi? Benim 22 sinde verdiklerim 14 gün sonra elimdeydi. Postacının wax ihtiyacı olmasın sakın?:hanz: Buluşma özel bir buluşma olmuş, yoksa bende karşıda olmama rağmen atlar giderdim üşenmeden.
Evet aynen 1 Aralık 2009 da verildi kargoya ama hala gelmedi :kiki:
Aynı tarihte vermişiz sipariş Postaneyi aradım.Takipsiz posta olduğundan göremiyormuş.Ama merak etmeyin dedi adam.Uzun uzun anlattı.USA gemi ile gönderiyormuş.Yılbaşı tatili nedeniyle 1 aydan önce postalar ulaşmıyormuş.Evde otur bekle dedi :kiki: