Arkadaşlar selam.
İnternette kapuçino bej için şöyle bir tasarım buldum. Muhtemelen monte carlo editiondır bu model.
https://www.instagram.com/p/BZKvmbrHiVS/?tagged=fabia
şimdi tüm camlara film kaplatacağım. izin verilen ölçüler nelerdir? (bu arada güneş ışınlarını da baya engelleyeceğm sanırım çok güneş ışığı geliyor.
Buna ek olarak tavanı da panaromik tavan görünümlü siyah kaplama ile kaplayacağım.
son olarak da jantları plastidip ile siyaha boyayacağım (mat mı parlak mı olsun karar veremedim)
ayrıca arkadaki fabia ve skoda yazılarını da mat plasti dip ile boyayacağım.
istanbul için güzel işçilik yapan fiyatı da uygun cam film kaplatacağım ve tavanı kaplatacağım bir yer önerir misiniz?
bu arada hızlı olmaları da önemli, aynı gün içinde bir kaç saate verip alayım istiyorum.
Eklediğiniz fotoğraftaki araç Monte Carlo edition değil, Monte Carlo seçeneğinde mavi renge yakın çok hoş bir renkli cam var. Bu rengi cam filmi ile sağlayamıyorlar.
Llumar, 3M gibi firmaların cam filminde UV ışıkları %98 kesiyor zaten. Güneş ışığı yakmıyor yani. Çok koyu yapmanıza gerek yok. Zaten cam filmi için hâlâ ceza kesiyorlar. Belli bir izin yok yani. Devlet yerkilendirilmiş firma muhabbeti getirdi, ama kimse yetkiyi nereden alacağını bilmiyor.
Ben aracımın ön camlarına en açık, arka camlara da bir ton koyu yaptırdım. Orijinal gibi gözüktü dedi yapan adam, gerçekten de öyle oldu. Önler ATC50, arkalar da ATC35 idi sanırım. Llumar marka tercih ettim.
Tavanı kaplatmanızı önermem ben açıkçası. Güneş vs. gibi durumlarda renk farkı olabilir.