Bir süredir Altur Oto Yedek Parça ve Aksesuar bölümünden Olcay Bey ile e-posta üzerinden yazışıyoruz. Bazı aksesuarlar ile beraber çekmecelerinde fiyatlarını sormuştum.
Aksesuarların fiyatları ile ilgili bilgi verirken çekmeceleri es geçmişler. Sonra hatırlatmak için tekrar yazdım, yanıtlamadılar. En son dün tekrar yazdığımda stoklarında olmadığını söylemişler.
Bu sabah birazda sitem ederek, bana stok bilgisi değil. Fiyat ve ne kadar sürede temin edebilecekleri ile ilgili bilgi vermesini istediğimde, şasi numaramdan yolcu koltuğu kontrol ettiğini ve aracıma çekmecenin uyumlu olmadığını iletmiş ve aşağıdaki ekran görüntüsünü iletmiş.
Araçtaki sürücü koltuğunun altında kocaman bi alan var tahminim çekmece için. Kontrollerini sadece yolcu koltuğunda yaptığı için yanılabileceğini öngörerek aynı kontrolü tekrar yapmasını istediğimde, aynı durumun sürücü koltuğu içinde geçerli olduğunu çekmecelerin aracımla uyumsuz olduğunu söyledi. Çok mantıksız geldi, bu araç için üretilen bir aksesuar nasıl olur aracımla uyumsuz olur anlam veremedim.
Zaten fazlasıyla zoraki konuşuyorlar. Altur Oto'nun 2. midemi bulandırışı bu. Artık diğer bayilerle iletişime geçme vaktim gelmiştir.
Bu arada fiyat olarak çekmece için 77 TL
Resimdeki 4 numara şemsiye tutucu 75 TL (Almanya Sipariş, 1 Ay)
gibi fiyat vermiş.