škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Anahtarsız Çıkış

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ecz.taha

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Günaydın
Renault ta anahtarsız Çıkış, arabadan uzaklaşınca kapılar otomatik kilitleniyor. Bu özellik skodaya da ek sensör cihaz vs ile  uyarlanabilir mi.

Çevrimdışı özdil

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Passatlarda var galiba. yazılım ile çözülebilecek bir şey aslında. Anahtar aracın dışındayken siz uzaklaşınca yani sinyali kaybedince kilitleyebilir.

Çevrimdışı ecz.taha

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı özdil

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
fikrim yok. bornova ikeada otoparkta bir passatı görmüştüm. Araç sahibi araçtan uzaklaştı. Elinde anahtar yoktu. bir şeye de dokunmadı. kapıları kilitlenip dörtlüleri yandı. belki de gecikmeli kilitleme gibi bir şey vardı ona dikkat etmedim.

Çevrimdışı irfun4ever

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı özdil

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
KESSY prestij aracımda zaten var. Kapı koluna dokunarak kapıları kilitleyebiliyoruz ya da açarken kapı kolunu kavramanız yeterli aracın kapılarını açmak için. Arkadaşın sorduğu anahtar cebinizde aracın kapısını kapadınız ve araçtan uzaklaştınız araç kapılarını otomatik kilitler mi?

Çevrimdışı fatihatilla

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
    • https://www.youtube.com/otodunyam
Alıntı yapılan: özdil;624636
KESSY prestij aracımda zaten var. Kapı koluna dokunarak kapıları kilitleyebiliyoruz ya da açarken kapı kolunu kavramanız yeterli aracın kapılarını açmak için. Arkadaşın sorduğu anahtar cebinizde aracın kapısını kapadınız ve araçtan uzaklaştınız araç kapılarını otomatik kilitler mi?

Sanırım dediğiniz gibi var ben araci kendim yikarken anahtarı arabanin disinda tutmuştum bir ara kendi kendine kilitlendi araç. :)

Çevrimdışı özdil

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
O kapı koluna basınçlı su geldi mi de oluyor yalnız. anahtar cebimde  yıkarken çok oldu. bizim kastımız o değil.

Çevrimdışı fatihatilla

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
    • https://www.youtube.com/otodunyam
Alıntı yapılan: özdil;624640
O kapı koluna basınçlı su geldi mi de oluyor yalnız. anahtar cebimde  yıkarken çok oldu. bizim kastımız o değil.

Anladım arabayi durdurup gittigimizde kendisi aracı biz kilitlemeden otomatik kapatsın , insanlık hali unuttuğumuz zaman da olabilir yani

Çevrimdışı ecz.taha

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Aynen. Uzaklaşınca kapıların otomatik kilitlenmesi istediğim.

Çevrimdışı rumiexile

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Vag grubunda böyle bir özellik yok. Bana göre  Grubun güvenlik tercihlerinden birisi bu, araçta çocuk ya da evcil hayvan unutulmasının önüne geçmek kilitlendiğini yakında görmek önemli olduğu için son bir kontrol yapmayı teşvik etsin diye kendi kendine kilitleme yapmıyor. Düşününce eksileri daha çok bence.

Çevrimdışı SAHLVCV

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Arkadaşın puntosunda kilit tuşuna basıldığında tüm camları açma ve kapama özelliği var. Bizim Skodalar bu konuda biraz zayıf.

Çevrimdışı Levcho

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: rumiexile;624668
Vag grubunda böyle bir özellik yok. Bana göre  Grubun güvenlik tercihlerinden birisi bu, araçta çocuk ya da evcil hayvan unutulmasının önüne geçmek kilitlendiğini yakında görmek önemli olduğu için son bir kontrol yapmayı teşvik etsin diye kendi kendine kilitleme yapmıyor. Düşününce eksileri daha çok bence.
....Size katılıyorum. Ayrıca sorumluluk da böylece aracı kilitleyen kişide olacaktır.

Çevrimdışı Celalsn

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: SAHLVCV;624669
Arkadaşın puntosunda kilit tuşuna basıldığında tüm camları açma ve kapama özelliği var. Bizim Skodalar bu konuda biraz zayıf.

bu özellik bizim araçlarımızda da var

Çevrimdışı SAHLVCV

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Celalsn;624672
bu özellik bizim araçlarımızda da var
bende fabia var. punto ile bu sebeple kiyasladim :)

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi