Ek paket var mı? Sportline da araştırdık biraz denk getiremedik koltuklar jantlar tampon harika ama ek paketlerle 109-116-122 diye çıkıyordu sedanın fiyat.
Arkadaşlara hb alın daha kaliteli dedim ama olur mu sedan sedandır dediler yaoacak bi şey yok ama eminim yalıtım bile hb'de daha iyidir.
Bir de araç değiştirmek istemiyorum bu ara ama %20 de olsa tereddütüm var. 308 29 bin km'de, niyetim 50 bin km gibi değiştirmek. A3 kaçmaz mı? Olmasa da olur mu hala bulunur mu, ne dersiniz?
Ekstra Sport pakete ilave, Konfor paket ( tiptronik kumandalı spor direksiyon, park sensörü plus, deluxe otomatik klima ), prestige paket ( panoramik cam tavan, elektrikli katlanabilir yan aynalar, geri görüş kamerası ), LED far sistemi ( Full LED ön farlar, led arka stoplar, dinamik sinyal lambaları, otomatik far yükseklik ayarı ) mevcut.
Bende değiştirmeyi pek planlamıyordum ama kampanya çok iyi. Bu nedenle aldım. Bu fiyatlara bir daha böyle bir araba almak çok zor. Euro baya yükseldi. Bayilere fatura edilmemiş araçlara zam bile gelebilir her an. Ama ben 308' i de çok beğeniyorum. Güzel araç bence.