Abi neticede serviste orjinal vardır diye düşünüyorum.,
Elbette var ama fabrikada araba üzerinde gelen çamurluk ile "orjinal çamurluk" arasında basit nüans farklar var, fark kalite değil, sadece bir kaç anlaması çok zor detaydan ibaret, exper bilsin diye. Onu demiş AhmetH.
Mesela benim kapım değişti, 10 santim içeri girdi kapı kasası o çekildi, dingilim değişti, amortisörüm değişti, 4 ön ve bir arka kapı toplam 5 camım değişti...
Satmak istesem katil olacağımı adım gibi biliyorum, bakın açıkcada yazıyorum çekinmiyorum, ben olsam bi yeri değişmiş arabaya bende ederi parayı vermem. Benim arabama 16 zorlukla, anca verirler. (2006 Sedan Ambiante TDI 80 Fabia 49.000 km)
Peki bu para niye verilmiyor, değişim sorun mu demek? Tabiki değil problemsizce biniyorum ama piyasa bu, ölücü dolu.
Ha burda önemli olan benim durumu fifilemem, çokda tın, satmam abi. Anca çok keyfe gelecekde ölü parasına tınmadan satıcamda model yükseltecem, ki benim açımdanda bi 10 sene mümkün gözükmüyor böle bişi :lol: :lol:
Eğer sende satıcı-alıcı değilsen değiş gitsin ama kendine yarar. Arabana değil. "Güzel güzel temiz bineyim" yorumu "binici-kullanıcı" için geçerli. Araba alıp satan biri değişmez, zarar ettirir adama. Çamurluğun değişmiş diye sana saç baş yolduracak, katil edecek rakamlar teklif edecekler. Diyeceksin ufacık bi çizik nelere kaaadirmiş.
Elimizden geldiğince yardımcı olmak dileğiyle.