0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
4 eylül 2018 de prestıge 272 000 tl2 kasım 2018 de prestıge 259 000 tl3 ay sonra fiyat geriye geldi,şuanda aynısı olur,yurtdışı üretim başlayıp pandemi aşısı bulununca hızlı yükselişin aynı hızda inişide olacak...
fiyatta hata var hocam. eski haliyle kalmış değiştirmemişler.
Sipariş formu bayiden daha dün geldi. Elite ve premium fiyat dengesizliğini ben de sordum. Herhangi bir hata yok dediler. Kapora göndermek üzereyim. Bu konuda bilgisi olan bizi aydınlatırsa sevinirim.
Valla o vakit hata yok diyenleri bilmem de şu an olması gerekene dönülmüş hocamRedmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu fiyatlar neden internette yok?
Ben oradan aldım hocamŞimdi baktım kaldırmışlar tekrar fiyatları.Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Paranın da, malın da değerini üretim belirler. üretmeyen için fiyat güncellemeleri saat gibidir, hep ilerler. bazen de belki durur. o da pili bittiği için. ama hiç geriye gitmez.(ötv indirimi hariç)
Güncelleniyor demekki 2. ele düşmüş 0 km deki aracın fiyatına 515 bin yazmış adam 3/4 yıl sıfır alınmaz bu gidişle en azından ortadirek vatandaş alamaz. Bekleyip görelim bakalım.