škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Nvidia ve Audi'den iş birliği

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mygokhan

• ŠKODA
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Nvidia ve Audi'den iş birliği

Nvidia ve otomobil üreticisi Audi, birlikte çalışacaklarını duyurdu.

11/01/2010
        VW grubuna bağlı lüks otomobil üreticisi Audi ve dünyanın en büyük grafik çip seti üreticisi Nvidia, tek amaç doğrultusunda ortak hareket etmeye karar verdiler.
 Bu karar sonucunda, Audi'nin 2010 model araçlarında 3 boyutlu navigasyon sistemi içeren ve 3G bağlantı desteği sunan 3G MMI (Müzik, navigasyon, yol bilgisayarı ve video gibi kumandaları tek tuşla çalıştırabilen Audi arabirimi) bulunacak. Bu cihazla, Google Earth uygulaması 3 boyutlu olarak çalışıtırılabilirken, DVD, VCD ve Divx gibi formatlara sahip videolar izlenebilecek. 3G MMI'ların grafik çipleri, Nvidia tarafından tedarik edilecek ve yeni piyasaya çıkan "Tegra II"nin etiketini taşıyacak.
 Nvidia ortaklığıyla üretilen cihazlar, VW Grubu'na ait Seat, Skoda ve VW modelleri ile Bentley, Lamborghini ve Bugatti gibi süper otomobil markalarında da kullanılacak.
2004 Skoda Fabia 1.2 HTP
2007 Skoda Roomster 1.2 HTP
2011 Skoda Fabia II 1.2 HTP  
2012 Fiat Doblo Cargo maxi 1.3 Mjet
2015 Ford Courier Van 1.5 TDCI

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.skodaturkey.com

Çevrimdışı mayham85

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: lrfan;62214
Counter oynarız artık arabalarda :)
yapan kişiler tanıyorum :)

bir arkadaşım leona bilgisayar bağlamıştı. dokunmatik ekranla beraber kullanıyordu. hatta bir keresinde ışıklarda durduğumuzda vag-com a girdi napıorsn dediğimde arıza ışığını söndürüyorum demişti :D

araç lpg li oldğu için arıza ışığı yakıyordu sıkıştırınca durup siliyordu arıza kaydını devam ediyordu.

Çevrimdışı FF

• Y A R D I R K I N G
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
ATi'den atak bekliyorum :adm::adm::adm:
Ben konsolu bağlayıp Gran Turismo oynayayım yeter :hanz::hanz::hanz: yönü mönü ben bulurum:hanz:

Çevrimdışı fmaka

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle