2012 passat pert olduktan sonra 1.4 tsi 150 hp act DSG style donanım sıfır arabamla aranızdayım . aracı 20.10.2017 tarihinde 123bin tlye aldım . passatın hem donanımı az hem fiyatı fazla hem dsg şanzumanı yoktu. renk olarak beyaz tercih ettim. yanında orijinal kauçuk passat verdiler. passattan kalan bagaj havuzu tam oldu almaya gerek kalmadı . önceki kasayı beğenmemiştim ama bu kasayı beğendim . ön ızgaralar olmasa kaput bombeli olmasa daha iyiydi ya neyse .
araç hakkında görüşlerimi ve sorularımı yazayım .
- (önemli soru ) koltukların ileri geri itiş ayar kısmını hala bulamadım
zorlayıp da bir yeri kırmak istemedim nerde bu ? ( gülmeyin lütfen
- b7 passattan daha konforlu bu kadar beklemiyordum . donanımı gayet yeterli. ancak ön kapılardan gelen tok ses passat kadar değil. kapanması için hafif derecede çarpmak gerekiyor passatı hafif bırakınca bile kapanıyordu .
- bluetooth kit basit ama harika bir şeymiş. wolksvagen bunu takmak için milletten bir sürü para istiyor gerçekten yazık .
- elektrikli bagaj sonradan eklenebiliyor mu ? yoğunluk vardı soramadım . ilerde kesinlikle düşüneceğim. bekleyecek zamanım yoktu opsiyonlu araç için iki ay tarih vermişlerdi.
- mobil telefonda sık aranan kişilere yanlış basma sonucu aynı kişiyi iki defa ekledim silebiliyor muyum birini ?
- telefonum lg g4 . android 6.0 versiyon . orijinal kabloyla da denedim smart linke bağlanamadım . olmuyor bağlanmıyor. telefonun mirrorlink desteği yok .
cevaplarınız için şimdiden teşekkürlerimi sunarım Allah hepimize kazasız belasız sürüşler versin.