Yakin zamanda balikesir skoda bayiinden sifir arac aldim.Basta kabul etmememe ragmen arac teslimati sirasinda satici ve williams kaplama sorumlusu son anda ikna ettiler seramik kaplama konusunda. Su toplamayacagini, kaliteli olacağını, ödemeyi taksit yapabilecegimi net bir sekilde belirttiler.Vaktim kisitli olmasina ragmen ikna edildim ve yaklasik 2 bucuk saat beklemeden sonra arac On kaput filminin kenarlari kalkmis vaziyette geldi. Tekrar duzelterek bir daha sikinti olmayacagini belirterek teslim ettiler araci. Odeme de taksit yapamadiklarini bankayla iletisime gecince banka taksit yaptigini soylediler. Aradim 120 tl ucret istediler takside. Ise gec kalmis olmasam tartismaya girerdim ama zamanim kisitli oldugu icin giremedim. Ne hikmetse bir daha sorun cikarmaz dedikleri kaput filmini ara ara duzeltiyorum ve 3 gundur belirli periyotlarla sehrimde yagmur yağarken ne hikmetse o su toplamama ozelligi koca bir yalan.
Birçok forumda yaziyor tekrarliyorum WILLIAMS VE SKODA ILE KAPLAMA ISINE GİRMEYİN. Son ana kadar bastiracaklar almaniz konusunda(Herkes yaptiriyor siz de yaptirin vs.) almayin. Paraniza yazik.:mad: