Heyo devaaam
Ari ağabeyin T16 Turboşarjlı unlimited itsi, köpeksi, ayısı, kaplansı hayvansı güçlere erişen pejosu nası bir olaydır çözemedik :hanz: Jimi Hendrix nasıl gitar çalıyorsa bu adam öle sürüyor makineyi.
Birde peco anekdotu, öbür başlıktan çalayim :hanz: :hanz: (ama bu 205, dörttüz beş diyil)
ayrıca eksisozlukte yazar, buraya çalıntılıyorum;
1985 yılı monte carlo rallisinde,
peugeot 205 t16 ralli otomobilyle, 9. etap sonrasında en yakın rakibi ve bu ralliyi ardarda 4.kez kazanmayı hedefleyen
audi quattro pilotu
walter röhrl'ün önünde yarışı götürürken, co pilotu terry harryman yaptığı büyük hata sonucu zaman kontrole 4 dakika erken girerek 8 dakika ceza almış ve walter röhl'ün 4.5 dakika gerisine düşmüştür.
ancak bu büyük şoku hemen atlatmış herzamanki gibi gaz pedalını döşemeye kaynaklaması sonucunda tüm dünyayı komaya sokmuş ve rakibine 5 (beş) dakika fark atarak ralliyi lider olarak tamamlamıştır.sonucunda
peugeot'un o zamanki takım patronu
jean todt gözyaşlarını tutamamıştır.
:hanz: :hanz: :hanz: :hanz: :hanz: Neden yaşamıyordum o dönemde nedeeeeen!!!! :lol:
Bide Opel Manta'sı vardı bunun videodaki yavru, resmen halatı kopmuş asansör gibi gidiyor
Na şu videoda co-pilot Ari Vatanan solda duvara sürttürünce altına zışıyodu, ama Ulu, Yüce, Master, out of this world, uçan Finli aşmış nöron yapısıyla nası o kadar hızlı refleks verdi biz hasss... çekene kadar topladı cihazı, co-pilotta(terry harryman olur kendileri)
"dear God" diyor, huvuuvv diyor bi ses gidiyor öleceğini anlıyor hemen geri geliyor adam. ben diyim hızı 140 sen de 160... :++: :++: :++: :++:
VİDEO:
http://www.youtube.com/watch?v=-R7ws741KpEManta