Aracın klima soğutma performansı az gibi
Siz ne düşünüyorsunuz bilmiyorum
Cilio 1.5 klima açınca içeride üşüyorum
Suberb de klima en soğukta fun en son kademede içerisi çok da serin olmuyor.
Nasıl bir klima performansi beklendigini bilmiyorum... Ancak, klimayi yaz-kis genelde hic kapatmam... Zira cam acmam... Klima performansindan son derece memnunum... Arac icini cok kisa surede ısıtıp, sogutuyor... 20 derecede bile gayet guzel sogutuyor... Uzun yıllar Superb I kullandim... Superb III klima performansı Superb I 'den daha iyi...
Turkiye'ye gelen paketler genelde ithalatcinin ulke sartlari, fiyat, vergisel denge dikkate alinarak yaptigi secimler sonucu belirleniyor. Mesela, kuzey ülkeleri için cam buz çözücü, motor ısısından bağımsız ısıtma, vs gibi donanimlar varken, bize gelen paketlerde bu donanimlar yok...
Tum markalarda arac kalitelerinin dustugu dogru bir gorus... Yabancı oto dergi ve elestirmenlerinin yapmis oldugu karsilastirmalarda, kalite/fiyat skalasinda yüksek notlar alan Superb'in, her yonuyle olabilecek en yuksek donanıma karsilik, en buyuk avantajinin da diger mukayese edilen marka ve modellere karsı fiyat avantajını da goz ardı etmemek gerekir.
Ayrıca, D segmentinin en ucuz aracından E segmentinin kusursuzlugunu beklemek biraz haksızlık gibi geliyor...
Sevgilerimle