octaviadaki park sensörü araç kamerasından daha iyidir. Corolladan sonra Octavia çok iyi gelecektir 1 hatta 2 üst segment bir araç havası verir corollaya göre.
ben 1.6tüplü corolla kullandım inanılmaz hantal yalıtım sıfır kalite sıfır uzak doğu bu işi hala beceremiyor.
Corolla'nın özellikle ses yalıtımında kötü olduğu aşikar. Ama kalite konusunda o kadar da fark olduğunu düşünmüyorum [MENTION=8501]emreogut[/MENTION]
Corolla Premium da kullandığım özelliklere sahip olmak için superb prestige paketi tercih etmek gerekiyor sanırım.
Octavia gibi güzel bir aracı teknolojik olarak zayıf bırakmışlar malesef.
Octavia'da arka park sensorü standart geliyor ve çok kullanışlı. Kamerayı aratmıyor.
Ben aracı alırken, orijinal anahtarsız giriş ve çalıştırma ile satın aldım. Arka park sensorü üstünde vardı, orjinal ön park sensörü de dışarıda taktırdım.
Octavia'ya geçersen asla pişman olmazsınız. Ben 2008 corolla d4d mmt kullandım 4 yıl, octavia alınca çok memnun kaldım.
Sizin corolla tam otomatik mi-4 vites mi? Veya S drive mi?
2017'den önceki modellerde fabrika çıkışı ön / arka park sensörü var mı ki? (Paket içerisinde) Ben sahibinden'de ilanlara baktığımda arka tamponda sensörleri göremedim ama? Bayiden sıfır almak istersem, fiyat farkını ödeyerek anahtarsız çalıştırma, park kamerası vs. taktırabiliyorum. Ama 2017 kasaların ön farlarını ikiye böldükleri için hiç beğenmiyorum.
Benim aracım 1.6 Multidrive S.
Siz kaç model kullanıyorsunuz acaba? [MENTION=8231]Levcho[/MENTION]
Corolla'yı o kadar da gömmeyelim şimdi [MENTION=8501]emreogut[/MENTION] Benim eski şirket aracım Corolla idi, arkada 3 kişi çok rahat seyahat ediyor, çünkü shaft tüneli yok arabada. Arabanın konforu vs. baya iyi idi. Ayrıca kamerası da gayet başarılı çalışıyor, mesela alçak kaldırım ya da taş gibi nesneleri daha rahat görebiliyorsunuz.
Ben 1-2 segment üzeri olduğu konusuna katılmıyorum yani.
Ancak motor ve şanzıman performansı VW AG kadar başarılı değil Corolla'nın. Ama sorunsuz turbosuz motor, sıkıntısız şanzıman vardı. 1.6 TDI ve DSG yan yana gelince kavrama problemi yaşayabileceğiniz gerçeğini göz önünde bulundurun derim [MENTION=16400]iboo[/MENTION]. Ama Octavia alarak seri bir motor+şanzıman kullanacağınıza, daha geniş ve kolay yüklemeli bagaja sahip olacağınızı da unutmayın.
Ben iki aracı da kullanmış birisi olarak Octavia derim. Ön park sensörü ve kamera işini de Ender Elektronik filan yapıyor, servise o kadar para bayılmanıza gerek yok.
Çok teşekkürler [MENTION=12348]Bilgic[/MENTION].
1.6 TDI DSG'de kronik bir sorun mu var? Diğer şanzımanlara göre daha fazla mı arıza çıkarıyor acaba?
Aslında ağırlıklı olarak İstanbul'da şehir içinde kullanıyorum.
Dizel yerine 1.0 benzinli otomatik sizce mantıklı bir seçim olur mu?
.