Tüm Skoda ailesinin hoşuna gideceği bir yazıyı paylaşmak istiyorum.Bugün gazetesinde bir köşe yazısı.Aykut IŞIKLAR'a ait.Myanne gösterdi
Özetle bir kaç yeri alıntı yapıyorum..
Trabzon'a indiğimiz zaman, ilk şoku yaşadım.Yıllardır gelmesem de geliştiğini ve güzelleştiğini biliyordum.Ama bu kadarına "pes" dedim.İnanın samimi konuşuyorum Trabzon sahil yolundan sonra Fransa, İspanya sahillerindeki o çok ünlü kentler gibi olmuş.Nice, Marsilya, Barcelona gibi..Trabzonlu olsam İstanbul'a gelip asla yaşamam......
Havalimanındaki durakta sadece Skoda taksiler görünce çok şaşırdım.Hele arabamın modeli Skoda Roomster'ı görünce. İstanbul'lular Skoda'yı hala "çarpık bacaklı kız" :haha:diye tanır.Alman arabası olduğunu mekaniğini ve parçalarının ucuz olduğunu bilmezler.Çok da az benzin yakar. Trabzonlular Skoda'yı taksi yapmış.Çünkü akıllı insanlar.Az benzin ve ucuz yedek parça...
Doğuş gurubu nedense Skoda'yı iyi tanıtmıyor.Tanıtsa, İstanbul'da bütün taksiler Skoda olur.Görüyorsunuz kaşla göz arasında Trabzondan İstanbul'a akıl gönderiyorum.
Aykut IŞIKLAR /Bugün gazetesi/İZLENİM
aişiklar@bugun.com.tr
Daha devamı var tabikide..Çok ilgimi çekti.Düşüncelerimizi belirtmiş aslında.Ama az benzin yaktığına katılmıyorum
Aykut beye mail atmayı düşünüyorum.