Tekrar merhaba arkadaşlar;
Yaptığım değişikliklerin fotoğraflarını çektim ve sizlerle paylaşıyorum.
Öncelikle gündüz farı ampulü ile başlayalım.
Daha önce de bahsettiğim gibi gündüz farı ampulünün arkası kapalı Superblerde.
Araştırarak bulduğum bir oto elektrikçi sayesinde bu ampulü değiştirebildim.
Tamponun bazı bağlantılarının sökülüp gevşetilmesiyle far boşa çıkartıldı ve farın arkasındaki kapak hafif ısıtılarak maket bıçağıyla kesildi.
Tamponu sökmek kısmı dışında zorlayıcı hiçbir tarafı yoktu.
Daha sonra N11'deki bir satıcıdan aldığım şu ampulü taktık ve farın kesilen kısmını kapatmak için başka bir fardan çıkma, yaklaşık 5 cm çapındaki şu iki kapağı fara uydurduk.
O kadar muntazam oldu ki, içime sinmeyen en ufak bir şey yok bu sökme, kesme, değiştirme ve yeniden takma işleminde.
https://urun.n11.com/projektor-ve-spot-lambasi/pw24w-volkswagen-golf-7-gunduz-fari-led-ampulu-1-cift-P94855015Fotoğraf akşam çekildiği için ışık karşıdan çok güçlüymüş gibi çıkmış ama ben başka bir araçtaki gündüz görüntüsünü de yükledim. Kesinlikle göz almıyor.
Tampon sökülürken usta çok güzel çalıştı. Yatkın olmayan birisi için durum farklı olabilir o yüzden güveneceğiniz birine yaptırmakta fayda var.
Benim ustam Bostancı Oto Sanayiinde Hakan Temir'di. Telefon numarası: 0(541) 448 70 01 .
Daha önce yaptırdığım kapı ışıklarının fotoğrafı:
Kapı ışıklarından çok memnunum. Fotoğraflarda göründüğünden çok daha hoş göründüğünü söyleyebilirim.
Bir diğer konu da ayak aydınlatmasıydı. Olacak mı olmayacak mı derken bugün o da tamamlandı. Orijinal şekilde, menü içinden kontrol edilebilecek şekilde aktive edildi.
Fotoğraflarda ayak aydınlatmasının güzelliğini maalesef hiç yakalayamadım. Aynı şekilde fotoğrafta göründüğünden katbekat daha güzel oldular.
Seyir halindeyken 0%-100% arası bir ayar skalasında istediğiniz şiddette yanmasını sağlayabiliyorsunuz.
Kapılar açıldığında 100% den de fazla bir şiddette yanıyor ve daha sonra kapılar kapandığında yeniden menüdeki ayarınıza dönüyor.
Bu özellik zaten diğer paket Superblerde var. Ayak ışıkları için anlattıklarımı diğer paket Superb sahipleri zaten biliyorlar.
Kapı ışıklarını ve ayak altı ışıklarını Ender Elektronikte yaptırdım. Onlar da çok
güzel iş çıkardılar. Tel: 0216 370 77 25