Arkadaşlar merhaba;
Uzun zamandır "Superb 3" araçlardaki ampul tiplerini öğrenmeye ve lede çevirmeye çalışıyorum ama net bir şey bulamadım. Bir iki kişi deneme yanılma yoluyla bir şeyler yapmaya çalışmış ama onda da veriler birbirine karışmış durumda. Ampul tiplerini net bir şekilde öğrenmek için herkes aracında deneyip de sonuç aldığı uygulamaları paylaşırsa hepimiz için çok güzel bir kaynak olacak. Bugüne kadar cesaret edip de aracıma aldığım tek ampul çeşidi "bagaj ampulleri" oldu. Şu linkteki ürün:
https://tr.aliexpress.com/item/2x-Error-Free-LED-Luggage-Under-Door-Courtesy-Light-for-Audi-A4-A6-S6-A8-S8/1433377495.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.qPrNaoÜrün çok başarılı oldu. Arıza ışığı yakmadı.
Diğer ışıkları da değiştirmek istiyorum ama güvenip alamadım. Eğer siz de aliexpressten ya da benzeri sitelerden alıp aracınıza uyguladığınız ampullerin modellerini ve linkleri paylaşırsanız çok faydalı olacak. Bazı ampullerin kodunu anlamak çok zor. O yüzden linklerle destekleyelim.
Araçta değiştirebileceğimiz ampuller:
- Kısa farlar
- Uzun farlar
- Sinyaller
- Gündüz Farları
- Ayak altı aydınlatmaları
- Kapı eşiği aydınlatmaları
- Geri vites ampulleri
- Tavan aydınlatmaları
Sadece uygulamasını yapıp sonucunu aldığınız değişiklikleri paylaşırsak akıllarda soru işareti kalmamış olur.