0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Farın altında gunduz led çalıştıran beyin şu alması sonucu bozuldu. Aracı kaldırarak altındanfarın bulunduğu yerde bu beyne ulaşabilirsin. Yenisiyle değişince çalışacaktır.aynısı benim başıma geldi. 450 tlveya daha yüksek bir fiyatı vardır. Saygilar
gündüz farı için bolero ekranından Car-->Ayarlar -->Işık --> Gündüz Farı şeklinde erişebilirsin ama galiba her araçta bu kısım açık mı değilmi fikrim yok .
Hocam tampon sökülmeden bu üniteye ulaşabilir miyiz ? Değiştirme gereği olduğunda benim başımda da böyle sıkıntı mevcut tiner vs ile yıkandı bir süre sonra arıza verirse diye soruyorum
Tanponu sökmenize gerek yok. Az kalsın benim aracında sökeceklerdi. Aracı kaldırın, motor koruma muhafazası var onu söktürün. Elinizi farın olduğu bölüme doğru uzattığınızda bu beyni sökebilirsiniz. Yenisiyle değiştiğin de sorun kalmaz. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
önce servisi garantiden değişim için zorlayın. farınızda tamırat yoksa bakmaları lazım. ortalama fiyatı serviste 1200 tl cıvarı. çıkma alın 350 ye halledersınız internette bile bulursunuz. 50 tl ustaya