škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Bugün aracınız için ne yaptınız?

miyop · 477 · 142907

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Batistuta

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle

Birkaç hafta önce yeti activenin eski direksiyon değişti, yenisi (bir arkadaştan alınan sıfır 2017 superb direksiyonu) takıldı.
Deri olması, tuşları içermesi, krom ve piano detaylarla albenisi gerçekten arabanın içini çok toparladı.

Direksiyon tuşlarının çalışması için 5JA971584 airbag kablosuna ihtiyacım var. Bu kabloyu kullanan şu araçlardan hurda çıkma ayarlamaya çalışacağım. servis fiyatı 240 lira. Araçlar bunlar:
http://tr.realoem.me/search/tvn/5JA971584

Kabloyu ayarladıktan sonra sadece teybin ses açma ve radyo kanal değiştirme tuşu çalışsa bana yeter, birde tabiki butonların aydınlatmaları. Rus sitelerinden baktığım kadarıyla teyp tuşlarının direk çalışma şansı var gibi gözüküyor. Kablo takıldıktan sonra ortaya çıkacak, çalışmaz ise ona göre yeni aksiyonlar gerekebilir.
« Son Düzenleme: 27 Şubat 2018, 17:38:23 Gönderen: Batistuta »

Çevrimdışı Erkki

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Muayeneden geçtik :) Hafif kusurlu olarak
 Kusur ön sürücü ve yolcu camında film olması ve farların ışık şiddetinin fazla olması :)
 yırttık 2020'ye kadar rahatız
 Ayrıca Kasko ve trafik sigortasını da yeniledim ikisi totalde 1480 TL tuttu

Çevrimdışı rsimsek

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Muayeneden geçen hafif kusurlar trafik polisinden geçmiyor maalesef!

Çevrimdışı mşah

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Erkki;633915
Muayeneden geçtik :) Hafif kusurlu olarak
 Kusur ön sürücü ve yolcu camında film olması ve farların ışık şiddetinin fazla olması :)
 yırttık 2020'ye kadar rahatız
 Ayrıca Kasko ve trafik sigortasını da yeniledim ikisi totalde 1480 TL tuttu

Geçen hafta bende geçtim vizeden, benim ön cam dahil hepsinde film olmasına rağmen sıkıntı olmadı sadece sis farı ayarsız diye hafif kusur olarak geçti. Bir tek ön cam için sıkıntı yapmıştım çok şükür atlattık..

Çevrimdışı miyop

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • https://www.instagram.com/mysensorlog/
[MENTION=16667]Batistuta[/MENTION]
Hayırlı olsun.
Pedallar da güzelmiş :)

Çevrimdışı Batistuta

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
[MENTION=13655]miyop[/MENTION]

teşekkür ederim. Pedallar orjinal değil ama orjinale çok çok yakın. Aliexpressten aldım 50 liraya. Aslında bu ay %30 indirimle orjinali 160-170e kadar düşüyordu ama ben kampanya öncesi sipariş vermiştim, kötü çıksaydı orjinalini alacaktım ama kötü çıkmadı. Orjinalden tek farkı gaz pedalı komple değişmiyor üstten geçmeli takılıyor iyi takamazsanız çıkıyor güzel oturtmak lazım. Ekstra olarak ayak dinlendirme kısmı var orjinalinde o yok sanırım, onu takması zor ama uğraşınca çok güzel oldu.

https://tr.aliexpress.com/item/Auto-gas-accelerator-pedal-footrest-and-brake-pedal-for-VW-Tiguan-Touran-Golf-5-Jetta-MK5/32744304114.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.wEL9jz

Çevrimdışı ckeskin

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Batistuta;633942
[MENTION=13655]miyop[/MENTION]

teşekkür ederim. Pedallar orjinal değil ama orjinale çok çok yakın. Aliexpressten aldım 50 liraya. Aslında bu ay %30 indirimle orjinali 160-170e kadar düşüyordu ama ben kampanya öncesi sipariş vermiştim, kötü çıksaydı orjinalini alacaktım ama kötü çıkmadı. Orjinalden tek farkı gaz pedalı komple değişmiyor üstten geçmeli takılıyor iyi takamazsanız çıkıyor güzel oturtmak lazım. Ekstra olarak ayak dinlendirme kısmı var orjinalinde o yok sanırım, onu takması zor ama uğraşınca çok güzel oldu.

https://tr.aliexpress.com/item/Auto-gas-accelerator-pedal-footrest-and-brake-pedal-for-VW-Tiguan-Touran-Golf-5-Jetta-MK5/32744304114.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.wEL9jz

Hocam Yeti için bilemem ama Octavia için ben fiyat aldım indirimli hali 270 TL ye geliyordu. Tabi buna montaj işçiliği de dahil değil.

Çevrimdışı Batistuta

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: ckeskin;633950
Hocam Yeti için bilemem ama Octavia için ben fiyat aldım indirimli hali 270 TL ye geliyordu. Tabi buna montaj işçiliği de dahil değil.

Fiyat epey yüksek o yüzden sizede aliexpressten almanızı öneririm, octavia a7 içinde var.

https://tr.aliexpress.com/item/Car-styling-Sport-Fuel-Brake-Dead-Pedal-Cover-Set-DSG-For-Seat-Leon-5F-MK3-Skoda/32663925646.html
« Son Düzenleme: 28 Şubat 2018, 12:03:03 Gönderen: Batistuta »

Çevrimdışı Erkki

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: rsimsek;633916
Muayeneden geçen hafif kusurlar trafik polisinden geçmiyor maalesef!

Üstat ne gibi bir durum olabilir?

Çevrimdışı rsimsek

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Muayeneye engel olmayan hafif kusurlar sürücünün sorumluluğundadır. Trafik polisi aracın renginin görünemeyecek derecede çok kirli olmasına kadar ceza yazabildiğine göre gerisini hesap edin!

Çevrimdışı by_slmrkl

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: ckeskin;633950

Arkadaşım konyavagcom var İnstagram da
https://instagram.com/p/BPp5g19DBvP/
Bi fiyat alın derim.

Çevrimdışı Batistuta

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
İzmir'de yine bir hafta sonuna yağmurlu giriyoruz. Yıkayamadık gitti yetimizi.

Çevrimdışı mşah

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Batistuta;634060
İzmir'de yine bir hafta sonuna yağmurlu giriyoruz. Yıkayamadık gitti yetimizi.

Birkaç tane daha Yeti'ci bulsak hafta sonu için bir etkinlik yapılsa iyi olur aslında.

Çevrimdışı Batistuta

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: mşah;634082
Birkaç tane daha Yeti'ci bulsak hafta sonu için bir etkinlik yapılsa iyi olur aslında.

Neden olmasın bu hayat telaşında toplanıp etkinlik yapmak zor olsada yinede baharda birşeyler ayarlanabilir :)

Çevrimdışı Batistuta

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Özel sipariş deri yeti logosu kabartmalı 6 ileri vites topuzu monte edildi
Vites çerçevesi söküldü revell gri çelik rengi maket boyası ile boyandı üstüne verniği atıldı
Mümkün oldukça ön göğüslükteki çıta ile aynı renk desen ve parlaklık tutturulmaya çalışıldı