[MENTION=8414]mşah[/MENTION] aynı yolda aynı asfalt bölgesinde telefonu aracın aynı noktasına koyarak mı ölçüm yaptınız acaba? 60-70 arası ciddi bir fark var. Bu kadar büyük bir düşüşü çok ciddi anlamda farkedersiniz. Sadece ön iki çamurluk ile 10db düşüş çok mümkün değil gibi gözüküyor.
Ne kadar doğru bir kaynak bilemiyorum ama yeti 1.4 makyajsız kasa için 80km'deki ses seviyesi 63db olarak verilmiş. Yetiler arasında 80km için en sessiz araç ise 59,5 ile makyajlı kasa 1.2
http://www.auto-decibel-db.com/index_kmh.html
Ölçüm yapmış olduğum yer Narlıdere, Üçkuyular arası daha önceki ölçümü nerede yaptığımı tam hatırlamıyorum ama 69-70 db bir değerdi sanırım. Şimdiki değerin bu kadar belirleyici olması imkansız belki aynı şartlarda bir daha geçsem farklı çıkar ama yinede fark olduğu anlaşılıyor biraz da olsa faydası oldu, şimdi sanki ses arka taraftan daha çok geliyor yada bana öyle geliyor. Tamamen bitsin bakalım yine bir ölçüm yaparız.
Mehmet bayagı hızlı ilerliyorsun. Benim oktavia yada yapalım
Abi yaparız derim yalan olur
ben bile arka çamurlukları nasıl yapacağım diye düşünüyorum
. Aslında zamanın olsa bir günlük iş, olmayınca taksit taksit yapıyoruz. Abi sen gel ben parçalarım sen Pütür'ü atarsın akşama da toplarım :gut: hallederiz.