Umut kardeşim, doğru söylüyorsun, bu aralar arka koktukları ve pandizotu eve çıkartıp, Yeti'yi kamyonet moduna getirmiş bulunuyorum. Yazlık modunda bir konteyner ev çalışmam var, oraya ihtiyaç olan ve fazlalıkları peyderpey taşıyabiliyorum.
Geçen sene rahmetli anneannemin evini boşaltırken bende arka koltukları yatırıp alınacak bazı şeyleri toplayıp kayınvalidemin yayla evine göndermek için gaziosmanpaşa'dan ümraniyeye getirmiştim. Ben arabaya eşyaları indirdikçe millet inanamıyordu hala mı boş yer var da alıyor diye. Dünyaları sığdırmıştım taşı taşı bitmemişti. Ben aracımdan çok memnunum, Yetisi olan arkadaşımın tavsiyesiyle aldım iyikide almışım. Sadece çok dik yokuşlarda durduğum zaman kalkmakta zorlanıyor onun dışında taş gibi maşallah.
Aklıma gelmişken yeri değil ama; baya dik olan yokuşlarda kalkarken zorlanıyorum ama ilk baştan beri böyle sonradan olmadı. yokuş kalkış desteği olmasına rağmen el freniyle kalkayım diyorum bazen kaldıramıyorum
patinaj çekiyor yine kalkmıyor bende patinajı devam ettirmeyip duruyorum.. Şirket aracı benzinli fiat albea ile el freni ile kalkarak zorlayarakta olsa çıkabiliyorum mesela aynı yerden.. Sizdede böyle birşey varmı? 1.6TDI benim aracım benzinlilerle bu kıyası yapmak mümkünmüdür bilmiyorum. Çekişte filan problem yok senede bir sefer yaz aylarında gidişini test etmek için genellikle şile yolunun bir bölümü çok güzel orada aracın maximum limitinde sürat yapıyorum ordada bir düşüş yok ama dik rampalardan çekiniyorum. Benmi çok böğürtmeye kıyamayıp beceremiyorum acaba aklıma oda geliyor
patinaj çekiyor yine kalkmıyor bende patinajı devam ettirmeyip duruyorum..
NOT: bahsettiğim yokuş yıldız yokuşu gibi filan değil, baya baya dik olanlar..
Ne adamlar araba kullanıyor demeyin şöförlüğüm aslında iyidir.