Bugün (geçen hafta), sürücü koltuğu altı için, bir eşya kutusu edindim.
Aracın içerisinde, oraya buraya tıkışmak zorunda kalan eşyalar, koltuk altındaki yeni bölüme yerleşti, ortalık biraz sakinleşti.
Eşya saklama çözümleri aracın orjinal donanımında eksik bırakılmış. Ön koltukların altındaki eşya saklamaya uygun alanlar için, ekstra aksesuar almak, yada, üretmek gerekiyor.
Sağ ön koltuk için satılan
çekmece aksesuarını, kendi aracımdaki
BT modülünün oraya yerleştirilmiş olması nedeniyle, kullanamıyordım. Bunun için, daha önce, kendim bir
çözüm üretmiştim. Bir klasör kutusunu, koltuk altında mevcut boşluğa ancak sığabilecek ölçekte kesip biçerek, cırt bant ile BT ünitesinin üzerine sabitlemiş ve araçla ilgili bazı dökümanları buraya alarak, torpidoda biraz yer açmıştım (bkz aşağıdaki foto).
Sıradaki işlem, sürücü koltuğunun altının değerlendirilmesiydi. Aşağıdaki resimde görülen boşluğun ebatlarını, yaklaşık, 28 x 22 x 13 cm olarak ölçtüm. Buraya ve aracın tefrişine uyumlu bir kutu aramaya başladım.
İnternet üzerinden çeşitli kutu malzemeleri taradım, ancak, istediğim ebat ve türde bir ürün bulamadım. Daha sonra, tesadüfen, aşağıda detaylarına yer verdiğim kutuyu, Bauhaus’ ta gördüm. Ebatları, aldığım ölçülerle neredeyse aynıydı. Gri renkli olanı da, aracın içinde fazla sırıtmaz diye düşününce, aldım, koydum.